Volvo lični servis

Nije stvar u automobilima


Radi se o ljudima

U Švedskoj, mi uvek gledamo da učinimo život jednostavnijim. Posebno kada se to tiče naših automobila. I dok drugi servisi još uvek koriste stare metode, mi smo se odlučili za jedinstveni švedski pristup inovacijama kako bi Vam predstavili način na koji servisiramo automobile modernog doba. Mi ga nazivamo Volvo lični servis .

Brža, jednostavnija usluga

Nastupili smo sa novim pristupom servisiranja Vašeg vozila. Pristup koji je jednostavniji i efikasniji. Sada, naši obučeni tehničari rade u timovima - kao u trkačkom pit-stopu - tako da najveći broj servisa ne traje duže od sat vremena. Možete jednostavno da se opustite i sačekate dok mi radimo.

Iskoristite najbolje svoje vreme

Dok čekate Vaš automobil, pozvani ste u našu dnevnu sobu. Komforan salon sa besplatnom Wi-Fi konekcijom, osveženjima i časopisima - sve što potrebno kako bi Vam pomogli da najbolje iskoristite svoje vreme. I za tren, Vaš automobil će biti servisiran, opran i spreman da se ponovo vrati na put.

Vaš lični tehničar

Uskoro će svi vlasnici Volvooa imati svog ličnog servisnog tehničara koji će voditi računa o svemu što je vezano za njihov automobil - od zakazivanja, do praćenja toka servisa. I dok Vi komunicirate sa istim tehničarem svaki put, oni će upoznati Vas kao što poznaju i Vaš automobil. 

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.