SERVIS SA SVIM POVLASTICAMA

Volvo Classic Service

Svaki put kada Vaše vozilo dovezete na redovan servis kod ovlašćenog Volvo partnera, omogućićemo Vam povoljno servisiranje sa gratis dodacima i kvalitetom koju mogu pružiti isključivo za to edukovani servisni tehničari. Volvo Classic Servis garantuje Vam najviši nivo usluge.

Iskoristite paket dobrodošlice

U Välkommen paketu stručno edukovani servisni tehničari besplatno će pregledati Vaše vozilo i ažurirati njegovu programsku opremu. Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA koja jedina obezbeđuje odgovarajući softver za Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša stranka, besplatno Vam pružamo sve potrebne informacije o Vašem Volvou.  Redovno Vas obaveštavamo o novostima, eventualnim pozivima na servis i novim pogodnostima koje svakodnevno oblikujemo za Vas.
Iskoristite pogodnosti paketa

Akcijska servisna ponuda

Zimski pregled za 1999 dinara

- Nov akumulator za Vaš Volvo po 15% sniženoj ceni
- Nove metlice brisača po 15% sniženoj ceni
- Koncentrovano sredstvo za pranje vetrobrana po 15% sniženoj ceni

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razume Vas

Jezik interfejsa sistema omogućuje Vam da razumete obaveštenja koje Vaš Volvo poručuje. To je važno jer je u Volvou svaki detalj dizajniran oko Vas kako bi Vam pružio potpuni užitak u vožnji. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje interfejsa na odabrani jezik.

Do 31.12.2017 u promotivnoj ponudi promenite jezik interfejsa za samo 12.177 din.

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 4 godine

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi, godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Zato smo učinili sve da Vam omogućimo užitak u bezbrižnoj vožnji. Sada je sve ujedinjeno pod jednim krovom u pakete komfornog redovnog održavanja. Paketi cenovno pristupačnog, redovnog održavanja uključuju imenovanje Vašeg ličnog servisnog savetnika, moderne, besplatne preventivne preglede i pranje vozila. Svaka Volvo radionica koristi originalne Volvo delove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koji svaki put čine Vaše Volvo vozilo još boljim. Prenesite cenovnik s kompletnom ponudom

Obnovite klimu u potpunosti

Bez obzira na svoj kvalitet i efikasnost klima sistem Vašeg Volvoa nakon nekog vremena slabi. Redovni pregledi su jedini način da osigurate njegovu efikasnost upravo tada kada Vam najviše treba. U ovlašćenim Volvo servisima imamo svu potrebnu programsku opremu koja ispravno ažurira klima uređaj u Vašem Volvou.

Obnovite svoj klima uređaj pre godišnjeg odmora po povoljnoj ceni koja važi do 31.12.2017.

Bezbrižno snalaženje na putu

Kada putujete po svetu i otkrivate nove krajeve, dobar navigacioni sistem dodatno Vam povećava užitak puta. Efikasno Vas upozorava na nove puteve, jednosmerne ulice, obilaznice, zabrane i druge bitne saobraćajne informacije. Kako bi u svom Volvou doživeli najbolje iskustvo sa navigacijom, ažurirajte je na vreme.
U ovlašćenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za modelne godine od 2011. do 2015. dostupno je po povoljnoj ceni od 4.000 din, a svako sledeće ažuriranje je besplatno. Mogućnost ažuriranja starijih Volvo vozila proverite kod odabranog ovlašćenog Volvo servisera.

Začinite svoju vožnju sa Polestar optimizacijom motora

Marka Polestar je od 1996. godine Volvoov partner u svetu automobilskih trka, a optimizaciju vozila pruža izvan trkačkih staza. Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volvoa - pruža mu dodatnu snagu i veći obrtni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju. Postupak optimizacije brzo i jednostavno možete obaviti kod svih ovlašćenih Volvo partnera

Do 31.12.2017 iskoristite promotivnu ponudu Polestar optimizacije već za 72.152 din.

Pobrinite se za svoj automatski menjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje menjača što može da dovede do težih promena brzina, glasnijeg rada menjača i bržeg trošenja. To naročito važi ako se često vozite u gradu ili se vozite brže. Redovna zamena ulja u menjaču poboljšava rad automatskog menjača i znatno je povoljnija od popravke ili zamene menjača. Promenu ulja preporučujemo na svakih 80.000 pređenih kilometara.

Do 31.12.2017 zamenite ulje u automatskom menjaču za samo 28.330 din.