VOLVO DEČIJE SEDIŠTE

NOVA GENERACIJA

1964. godine započeli smo testiranje dečijih
automobilskih sedišta okrenutih prema unazad.
Sada je vreme za - novu generaciju dečije sigurnosti.

NOVA GENERACIJA DEČIJIH SEDIŠTA

Okrenuta prema unazad, usmerena prema budućnosti

Naše sigurnosne inovacije vode računa o sigurnosti dece u automobilima već više od pedeset godina. Kroz taj period smo puno toga naučili. U novoj generaciji Volvo dečijih sedišta, iskoristili smo svo dosadašnje znanje i usmerili ga prema Vama.


SAZNAJTE VIŠE

Dečije sedište, sedište za novorođenče

Osmišljeno kako bi osiguralo udobnost i zaštitu za novorođenče do 1 godine starosti, ili od cca. 0-13 kg. Naše sedište za novorođenče okrenuto je prema unazad i sastoji se od dubokog sedalnog dela, luksuznih novih presvlaka i visokih bočnih pregrada. Velika ručka omogućava jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se prikladno pomerati sa prednje strane.

Dečije sedište, okrenuto prema unazad

Uz poboljšan prostor za noge, više novoa nagiba i luksuzne nove presvlake, naše dečije sedište okrenuto prema unazad pruža optimalnu udobnost i sigurnost za decu od 9 meseci do 6 godina ili od 9-25 kg. Kompaktan dizajn i mala težina osiguravaju jednostavnu instalaciju, podešavanje i uklanjanje.

Dečije sedište sa dodatnom potporom

Naše dečije sedište sa dodatnom potporom namenjeno je deci od 4-10 godina ili od 15-36 kg. Postavljen naslon za glavu, visoke bočne pregrade i zaštita za rame osiguravaju sigurnost u vožnji, dok luksuzne nove presvlake garantuju prijatnu vožnju. ISOFIT sistem drži sedište čvrsto na mestu, čak i kada dete ne sedi u njemu.

Dečije sedište, dodatna potpora naslona

Dizajnirano je za decu od 4-10 godina, ili od 15-36 kg, osigurava da sigurnosni pojas uvek bude na ispravnom položaju, čime se deci pruža isti nivo udobnosti i sigurnosti kao i odraslim putnicima. Naslon se može podesiti na položaj za odmor/spavanje i ima pet različitih postavki visine.