VOLVO DEČIJE SEDIŠTE

NOVA GENERACIJA

Već više od pedeset godina Volvo je jedan od vodećih inovatora na polju dečije sigurnosti u automobilima.

Sada je vreme za sledeći korak. Vreme je za uvođenje nove generacije Volvo Cars dečijih sedišta.
Volvo je danas poznat kao merilo vrednosti kada je reč o sigurnosti dece u automobilima. Ipak, to se nije dogodilo preko noći. To je rezultat više od pola veka napornog rada, stalnih testiranja i pedantnih istraživanja. I to je nešto na šta smo veoma ponosni. Zato sada, kada je došlo vreme za razvijanje nove generacije Volvo Cars dečijih sedišta, iskoristili smo pedeset godina Volvo znanja i iskustva kako bismo stvorili niz dečijih sedišta koja su sigurna, udobna i luksuzna.

Dizajniran za stvarni život

Volvo Cars istraživački tim za saobraćajne nezgode još od ranih 1970-ih prikuplja informacije o nezgodama na švedskim putevima u koje su bili uključeni Volvo automobili. Ove informacije pomogle su u razvoju testnog programa koji koristimo u našem centru za istraživanje u Göteborgu, Švedska.

Naš jedinstveni pristup sigurnosti dece uključuje stvaranje i sprovođenje testova na osnovi stvarnih životnih situacija u saobraćaju, kao i testiranje naših dečijih sedišta u našim automobilima. Testiranje dečijih sedišta u našim automobilima omogućuje nam da pažljivo pratimo kako svako dečije sedište reaguje u stvarnom životu, da bi zatim prilagodili naš dizajn u skladu s tim.

Proučavamo i kako upotreba sedišta u različitim vremenskim uslovima (poput hladnoće ili vlage) utiče na izgled i performanse naših dečijih sedišta. Dalja testiranja sprovode se i na materijalima koji se koriste kako bi se smanjile emisije unutar automobila i kako bi se osiguralo da u dečijim sedištima nema štetnih sastojaka, poput nikla i hroma.

-

Sada je vreme za sledeći korak. Vreme je za uvođenje nove generacije Volvo Cars dečijih sedišta.

Predstavljanje nove generacije

Ne samo da su nove generacije Volvo Cars dečijih sedišta jednostavnije za korišćenje, već su dodatno poboljšane većim nizom mogućnosti nagiba kako bismo deci pomogli da se tokom vožnje odmore i naspavaju. Sedište za novorođenče okrenuto je prema unazad i ima podesivi naslon za glavu sa sedam različitih mogućnosti podešavanja, a veliko dečije sedišta okrenuto je prema unazad i optimizovano kako bi ponudilo veći prostor za noge za višu decu. U nova dečija sedišta ugrađeni su elementi klasičnog skandinavskog dizajna koji pomažu da se sedišta što bolje integrišu u unutrašnjost automobila, dok je jedinstvena i elegantna presvlaka u boji ugljena prozračna, upija tečnosti mekana na dodir. Sve u svemu, naš novi asortiman dečijih sedišta nudi još više ISOFIX tačaka spajanja nego ranije, kako bismo osigurali da ovo bude naš najsigurniji i najudobniji izbor dečijih sedišta dosad. Sigurna, udobna i luksuzna. Nova generacija Volvo Cars dečijih sedišta koristi više od pedeset godina iskustva, znanja i testiranja te sva svoja znanja prenose na Vas i Vašu porodicu. Dobro došli u novu generaciju.

Lideri na području dečije sigurnosti

Želite da Vaša deca budu što sigurnija u automobilu. Mi želimo isto. Volvo je odigrao ključnu ulogu u razvoju dečijih sedišta okrenutih prema unazad, stalno nastojimo da poboljšamo dečiju sigurnost u našim automobilima jedinstvenom kombinacijom istraživanja i inovacija.