Serija 40

TRENDOVSKI SUV PUN INOVACIJA I OPREME

XC40 UZ 0% KAMATE

Volvo XC40 je trendseter, dizajniran po meri današnje urbane sredine. Odlikuje ga progresivan dizajn, jedinstvenost, skandinavski stil i inovacije koje pojednostavljuju urbani život. XC40 je pun intuitivnih rešenja koja zadovoljavaju sve potrebe i želje putnika – pruža dobro osmišljene prostore za odlaganje, pametnu tehnologiju i korisne funkcije povezivosti koje pojednostavljuju život u gradu. Kompaktni SUV, dizajniran za Vaš stil, odvezite u izvanrednoj akcijskoj ponudi.

XC40 T3 120 kW (163 KS) AUT Edition 30.990 EUR ili 3 godišnje rate po 10.330 EUR

Iz bogate dodatne opreme izdvajamo:
Navigacioni sistem Sensus
Pomoć pri parkiranju, pozadi
Parking kamera, pozadi
El. dvozonski klima uređaj
Svetla za maglu na prednjem spojleru

U akcijskom cenovniku proverite ponudu ostalih modela koji su na akciji.

Akcijska ponuda važi isključivo za vozila sa lagera.

Akcijski cenovnik

Upoznajte XC40

Naručite katalog

Zakažite test vožnju

JOŠ BOGATIJE OPREMLJENA KOMBILIMUZINA

V40

Impresivni Volvo V40 će Vas oduševiti svojom agilnošću, raznolikom unutrašnjošću i pametnim tehnologijama, a u našoj ograničenoj ponudi može biti Vaš po jedinstvenoj ceni i sa luksuznom opremom Inscription, koja donosi: aluminijumske naplatke 17'', kožne presvlake, pomoć pri parkiranju napred i pozadi, elektronski klima uređaj – dvozonski, Sensus Connect sa High Performance 7'' Sound audio sistemom, sistem vožnje bez ključa, pametni ključ, pranje farova pod pritiskom i Volvo Guard alarm. Dobrodošli u Volvo svet.

V40 D2 88 kW (120 KS) Inscription+ 19.990 EUR

V40 T2 90 kW (122 KS) Inscription+ 20.490 EUR

Cena uključuje trošak metalik boje.

4 godine garancije. *

Ograničene količine. **

Akcijska ponuda važi isključivo za vozila sa lagera.

Akcijski cenovnik

Upoznajte V40

Naručite katalog

Zakažite test vožnju

   * 4 godine garancije Volvo čine 2 godine fabričke garancije i 2 godine produžene garancije Volvo Car.
** Vozila V40 modelne godine 2019 sa lagera. Mogućnost kupovine putem redovnog finansiranja.
Posebna cena ne važi za kupovinu preko Volvo Car beskamatnog finasiranja. Prosečna potrošnja goriva: 4,5 – 7,2 l/100 km. Emisija CO2: 118 - 168 g/km. Cene su izražene u evrima i uključuju PDV. Cene za vozila Volvo V40 D2 Inscription+ i za vozila Volvo XC40 T3 AUT Edition ne uključuju trošak metalik boje i pripreme vozila. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Posebni prodajni uslovi za finansiranje vozila Volvo XC40 T3 AUT Edition putem finansijskog lizinga u saradnji sa UniCredit Leasing Srbija d.o.o. Finansiranje se ugovara uz valutnu klauzulu u EUR, kamatna stopa za klijente je 0,00%, a jednokratna naknada zaključenja ugovora 1,00% od kupoprodajne cene vozila. EKS 3.40%. Trajanje ugovora o lizingu 24 meseca. Učešće iznosi 33,00% od kupoprodajne cene vozila. Lizing rata je godišnja, a izražava se u EUR i plaća u RSD prema srednjem kursu NBS na dan uplate. Ovo finansiranje se odnosi na pravna lica. Za štamparske greške ne odgovaramo. Ponuda važi isključivo za vozila sa lagera. Ponuda važi do prodaje zaliha. Slike su simbolične. Više informacija na volvocars.rs ili kod ovlašćenog Volvo zastupnika.