VOLVO CAR FINANSIRANJE

Oblikovano oko Vas

Izbor vozila ide ruku pod ruku sa izborom pravog načina finansiranja. Zato smo učinili sve da se izborom Volvo automobila Vaše želje ostvare na najlakši način. Naše finansijske usluge oblikovane su sa Vama u mislima. Pobrinuli smo se za konkurentne kamatne stope za sve Volvo modele i povoljne uslove za vozila u posebnoj ponudi. Pružamo bezbrižno, jednostavno i prijatno iskustvo kupovine, prilagođeno Vama. Dobrodošli u Volvo svet.

Bezbrižno

Vaše poverenje važnije nam je od svega. Usluge Volvo Car finansiranja su jednostavne, pregledne, poštene i brze i u svim detaljima pokazuju našu predanost odgovornim poslovnim praksama, u skladu s kodeksom Volvo grupe. Obezbeđujemo Vam da možete biti potpuno opušteni i bez brige.

Prilagođeno Vama

Vašim željama se približavamo s ponudom koja je oblikovana posebno za Vas. To znači da Vama prilagođavamo oblik finansiranja, njegovo trajanje i visinu mesečnih rata. S Vama se dogovaramo o fiksnoj i varijabilnoj kamatnoj stopi i nudimo mogućnost promene uslova finansiranja, poput prevremenog raskida ugovora.

Lično

Da bi Vam olakšali izbor finansiranja, lično Vas savetujemo. Nudimo Vam informacije u roku od 24 sata i za Vas sastavljamo plan otplate. Pažljivo postupamo s ličnim podacima koje nam ustupate i možemo ih izbrisati, ako odustanete od kupovine. Ako ste finansiranje zaključili, nudimo Vam sve podatke o trenutnom stanju i mogućnosti prevremene otplate.

Udobno

Kada se odlučite za novi Volvo, mi se brinemo da je celo iskustvo ugodno. Sve potrebno možete obaviti kod nas, na jednom mestu. Tako štedite vreme, novac i možete biti bezbrižni. Nudimo Vam povoljna automobilska osiguranja i, ako pri kupovini novog vozila želite da nam prepustite svoje sadašnje vozilo, nudimo besplatnu procenu vozila.
Serija 60

već od 38.990 EUR
ili 3 godišnje rate po 12.997 EUR

Serija 90

već od 56.990 EUR
ili 3 godišnje rate po 18.997 EUR

Vozila XC

već od 27.990 EUR
ili 3 godišnje rate po 9.330 EUR

Vozila Recharge

već od 45.990 EUR
ili 3 godišnje rate po 15.330EUR

Pronađite dilera