Blagi hibridi

Naša linija blagih hibrida i drugih pogonskih sklopova

Projektovani su tako da vas pokrenu. Upoznajte se sa drugim pogonskim sklopovima, uključujući blage hibride za efikasnost potrošnje goriva i udobnu vožnju.

Efikasnost i snaga

Uživajte u reaktivnoj i pouzdanoj vožnji. Uz pogonske sklopove koji efikasno troše gorivo i dostupan pogon na sve točkove, naši automobili su projektovani tako da vam poboljšaju putovanje.

Odgovornost prema životnoj sredini

Otkrijte naše blage hibride. Električna energija pruža podršku motoru za glatku i moćnu vožnju sa manjim uticajem na životnu sredinu.

Vaša bezbednost je na prvom mestu

Koji god Volvo da izaberete, napravljen je tako da bude jedan od najbezbednijih automobila na putu. Svi naši automobili standardno imaju najnoviju bezbednosnu tehnologiju.

Volvo V90 Cross Country

Naš prostrani V90 Cross Country je elegantnog dizajna i spreman za sve puteve, stvoren tako da vam pruži bezbedan, udoban i uzbudljiv doživljaj u svim uslovima. Luksuzno krenite na put uz ovo svestrano kombinovano vozilo sa pogonom na sve točkove, blagim hibridnim pogonskim sklopom sa efikasnom potrošnjom goriva i avanturističkim duhom.

Opcije pogonskog sklopa

Blagi hibrid

Naši blagi hibridi pružaju udobnu vožnju uz električnu snagu. Baterija od 48 V i integrisani generator startera podržavaju motor sa sagorevanjem radi smanjenja emisija izduvnih gasova. Nema potrebe za punjenjem: svaki put kada prikočite, baterija dobija energiju dobijenu kočenjem.

Motor sa sagorevanjem

Naši kompaktni i lagani benzinski i dizel motori imaju naprednu tehnologiju sa malim trenjem radi odličnih performansi i prefinjene vožnje. A ako vozite u režimu ECO, optimizujete motor i menjač za najveći domet i efikasnost potrošnje goriva.

Želite li održiviji i snažniji pogon?

Volvo S90 plug-in hibrid se puni

Iskusite više snage uz manje emisija izduvnih gasova. U našoj liniji automobila Recharge naći ćete napredna potpuno električna i plug-in hibridna vozila. Krenite u odgovornu vožnju po svojim uslovima, radi budućnosti.