Volvo V60 T6

Twin Engine motori iz Volvo Cars

Plug-in hibridna tehnologija

Našu plug-in hibridnu tehnologiju mi nazivamo Twin Engine. Ova napredna tehnologija kombinuje pouzdane performanse sa stilom vožnje koji odgovara svima.

Uključite se u budućnost

Naši Twin Engine automobili nude jedno od najsnažnijih i najekonomičnijih vozačkih iskustava današnjice. Beskompromisna kombinacija energije iz baterija i efikasnog benzinskog motora daje novo značenje pojmu fleksibilnosti i nezaboravnog vozačkog iskustva. Volvo Cars plug-in hibridna Twin Engine tehnologija dodata je svakom novom modelu koji smo lansirali od 2014. godine, nudeći beskompromisni miks čiste hibridne snage.
Centralni displej koji pokazuje različite modove vožnje

Vozački modovi za svaku priliku

Twin Engine plug-in hibridni modeli su konstruisani tako da prepoznaju potrebe vozača. Uz pomoć različitih modova vožnje koji su vam dostupni, moći ćete lagano da jezdite kroz dan u "Pure" modu, zujite okolo u "Power" modu ili da maksimizirate efikasnost u hibridnom modu.

Pure

U "Pure" modu vaše vozilo koristi samo električnu energiju. Puna baterija u mogućnosti je da ljudima ponudi da se dovezu na posao i odvezu sa njega svakog dana, eleiminišući na taj način zagađenje i troškove goriva.

Hybrid

U "Hybrid" modu Twin Engine pogon korisiti i električni motor i motor sa unutrašnjim sagorevanjem da bi postigao najbolji efekat, uz maksimizaciju efikasnosti i minimiziranje štetnih emisija. Hibridni mode je optimalan za većinu uslova vožnje.

Power

Kada vas obuzme želja za sportskom vožnjom, odaberite "Power" mod. On kombinuje snagu električnog motora i motora sa unutrašnjim sagorevanjem kako bi ponudio performantno vozačko iskustvo.

Napunite i vozite

Nikada nije bilo bolje vreme da se prebacite na električnu mobilnost. Naša vozila su dizajnirana sa fokusom na vozača i za što jednostavnije i zabavnije uživanje u svakodnevnim aktivnostima.

Volvo zidni punjač
Napunite svoj Volvo

Bez obzira da li svoje vozilo punite kod kuće, na poslu ili u gradu, uvidećete da je to jednostavno poput punjenja mobilnog telefona.

Jednostavna promena između modova vožnje kod Volvo plug-in hibrinog Twin Engine pogona
Odaberite svoj mod vožnje

Naši plug-in hibridni Twin Engine modeli nude različite modove vožnje prilagođene svakoj prilici - od snažnog "Power" moda, preko električnog "Pure" moda do balansiranog "Hybrid" moda.

Volvo elektrifikovana gama vozila

XC90
XC90 T8 Twin Engine

400 KS
do 7 sedišta

Volvo S90
S90 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 sedišta

Volvo V90
V90 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 sedišta

XC60
XC60 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 sedišta

Volvo S60
S60 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 sedišta

Volvo V60
V60 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 sedišta

Žena koja sedi u udobnom sedištu svog Volvoa

Često postavljana pitanja