Novi Volvo XC60

VOLVO XC60

Naši inovatori

Ovo su ljudi koji stoje iza novog Volvo XC60 modela. Dizajneri i inženjeri koji su izradili automobil koji Vaš život čini lakšim i ispunjenijim.

Mart 2017.

Skandinavski dizajn

Sa svojim markantnim nastupom, Volvo XC60 je otelotvorenje prefinjene snage. Jednom kada uđete u njega, ušli ste u utočište u kojem su kombinovani stručna izrada i prirodni materijali, kako bi Vaš automobil učinili Vašim švedskim domom daleko od doma.
Upoznajte dizajnere novog Volvoa XC60

Mart 2017.

Snaga bez kompromisa

Michael Fleiss je po struci inženjer, ali je i vizionar. On smatra kako je manje - više. I to je razlog zašto novi Volvo XC60 isporučuje snagu velikog motora, a emisiju onog znatno manjeg. Budućnost je ovde.
Upoznajte Michaela

Mart 2017.

Sigurniji. U svakoj vožnji.

Naša najnovija sigurnosna tehnologija pomoći će Vam da se udaljite od opasnosti. Andreas Lindberg, inženjer u Collision Avoidance odeljenju u Volvo Carsu objasniće Vam kako.
Upoznajte Michaela

Mart 2017.

Prirodna jednostavnost

Startna tačka svakog Volvo projekta je pitanje "kako ovo možemo učiniti još jednostavnijim". Za nas to znači omogućiti Vam potpunu kontrolu svih funkcija Vašeg automobila, a učiniti to zabavnim je samo dodatak, objašnjavaju Johannes Hedberg i David Hermann iz Volvo Cars-a.
Upoznajte Johannesa i Davida

Mart 2017.

Čist zvuk

Volvo XC60 je stvoren za muziku. A uz Bowers & Wilkins audio sistem, možete uživati u izuzetnom ličnom iskustvu prilikom svake vožnje, kaže Henrik Svensson, menadžer audio sistema u Volvo Cars-u.
Upoznajte Henrika