AUDIO

STVOREN ZA MUZIKU

Vrhunski audio sistem i besprekorna smartphone integracija omogućuju Vam potpuno uživanje u muzici u novom Volvou XC60, kaže Volvo audio stručnjak, Henrik Svensson.

"Ovaj automobil napravljen je tako da Vam omogući da izvučete najviše iz Vaše muzike", kaže Henrik Svensson, Menadžer odeljenja za audio-sistem u Volvo Cars-u.

"Audio sistem je ugrađen u tkanje Volvoa XC60," objašnjava Henrik. "Postavljanje zvučnika i vazdušno ventilirajućeg subwoofera, povezivanje, ekran osetljiv na dodir i vrhunski audio sistem pružaju izuzetan kvalitet zvuka uz jednostavno korišćenje.

"Mi verujemo u muziku. Znamo da ona doprinosi iskustvu vožnje u automobilu kao što je ovaj." dodaje Henrik.

Bowers & Wilkins

"Volvo XC60 dizajniran je od temelja kako bi integrisao najbolji mogući audio sistem, koji su kreirali Bowers&Wilkins, jedni od najboljih svetskih proizvođača audio sistema." To znači da naši zvučnici sada mogu ostvariti svoj puni potencijal i stvoriti čistiji, realističniji zvuk", kaže Henrik. "Ono što čujete sada je puno bliže onome što je sam umetnik hteo da čujete.

"Bowers & Wilkins zvučnici su među najboljim zvučnicima koji se mogu kupiti na tržištu", dodaje Henrik. "Mi smo imali koristi od njihovog znanja i to znanje smo iskoristili u našim automobilima kako bismo stvorili novo audio iskustvo.

"U automobilu Vam treba savršen zvuk, jer u njemu provodite tako puno vremena."

Apple CarPlay* i Android Auto

Apple CarPlay besprekorno integriše iPhone uređaje i omogućuje Vam pristup Apple muzici u novom Volvou XC60. Uz Siri glasovno upravljanje možete automobilu reći šta želite da slušate. Takođe je podržan i Android Auto sistem koji Vam omogućuje funkcionalnost i povezivanje sa muzikom koju volite na svom Android telefonu.

" Veliki ekran osetljiv na dodir zabavni je centar novog Volvoa XC60", kaže Henrik. "Jasno nam je da naši kupci žele mogućnost da pristupe svojoj omiljenoj muzici što jednostavnije moguće, a veliki ekran i intuitivne kontrole u tome doista pomažu."

* Apple CarPlay zaštićen je kao deo kompanije Apple Inc.

Istražite Novi Volvo XC60