S60 Za put. Za planetu.

Dizajniran za promenu.
S60 Recharge

Recharge je Volvoova nova linija potpuno električnih i plug-in hibridnih automobila. Sa S60 Recharge, kretanje kroz svet sada dobija više snage i manje uticaja na životnu sredinu.

S60

Takođe imamo i S60 blage hibridne opcije sa benzinskim ili dizel motorom, za uglađeno putovanje sa manjom potrošnjom goriva i emisijom izduvnih gasova, ali sa više snage.

Istražite funkcije

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.

Pogledajte detaljne specifikacije
Kontrolišite put

Kiša, led, susnežica, sneg - samo krenite. Tehnologija za pomoć vozaču i kombinovani pogon na svim točkovima stvaraju najodgovornije iskustvo u vožnji.

Vozite svojim putem

Aktivna šasija sa Comfort, Eco i Dynamic modovima vožnje odmah se prilagođava Vašoj vožnji. Odaberite način koji odgovara Vašim potrebama - ili prilagodite neki svoj.

Napunite

Elektromotor i benzinski motor rade usklađeno za vrhunsku plug-in hibridnu limuzinu, sa manjom emisijom izduvnih gasova, bolje performanse i veća snaga za Vas.

Budite jedinstveni

Krećite se kroz gomilu u nečemu što ga ne prati. Klesani oblici i upečatljive proporcije limuzine S60 podsetnik su da originalnost zaslužuje pažnju.

Poboljšajte svaki dah

Brinemo za životnu sredinu van i unutar automobila. Napredna tehnologija filtracije deluje kao deo našeg prvog svetskog sistema kvaliteta vazduha kako bi pomogao da vazduh koji udišete u kabini bude čist.

Savršena visina tona

Savršeno pozicionirani Bowers & Wilkins zvučnici donose kvalitet netaknuto jasnog zvuka, osećaj kao u prvom redu sedišta na simfoniji - bez obzira na to gde sedite.

Krenite

Sistem BLIS za prepoznavanje vozila u mrtvom uglu (BLIS ™) uz pomoć upravljača može olakšati napetost u prometnom saobraćaju uz upozorenja i aktivnu podršku, vodeći Vas i Vaše voljene na pravi put.

Ruka pomoći

Sistem prilagođavanja brzine u krivinama kontroliše i prilagođava Vašu brzinu kretanja za veću udobnost i preciznost u gotovo svim saobraćajnim uslovima.

Pogledajte bliže

Istražite naš S60 sa našim interaktivnim pogledom od 360 °.

Pogledajte sa vozačevog sedišta novi Volvo S60
TapToExplore
360view Backto360view
m224360RDesignexterior725GLOBAL

Odaberite stil za svoj S60 Recharge

Recharge je Volvoova nova linija potpuno električnih i plug-in hibridnih automobila.

Odaberite stil za svoj S90

Blagi hibridi sa manjom potrošnjom goriva i emisijom izduvnih gasova, ali sa više snage.

S60 Momentum

Pojam udobnosti

S60 R-Design

Dinamični dizajn

S60 Inscription

Rafinirana elegancija

Preduzmite naredni korak

Zakažite test vožnju

Doživite jedinstveno iskustvo

Pronađite zastupnika

Pronađite najbližeg zastupnika

Informacije o podršci

Pronađite priručnike, članke za podršku i video sa uputstvima.