INSPIRISAN VOŽNJOM

Novi Volvo S60

Otkrijte dinamični sedan koji redefiniše iskustvo vožnje.

DINAMIČNA ELEGANCIJA

Dizajniran za vožnju

Novi Volvo S60 je sportski sedan koji nanovo ispisuje vozačku priču. Performanse bez napora susreću se sa intuitivnom tehnologijom, dok istovremeno sofisticirana šasija nudi savršen balans komfora i voznih osobina. Izbor nekoliko modova vožnje stavlja Vas u centar jednog dinamičnog iskustva. Enterijer je skrojen prema Vašim potrebama - intuitivna tehnologija povezivosti i blagostanje kakvo može da ponudi jedino skandinavski dizajn. 

Volvo S60 sa 360°

Pogledajte bolje

Istražite enterijer i eksterijer našeg novog Volvo S60 uz interaktivni pregled 360°.

TapToExplore
360view Backto360view

Volvo S60 - karakteristike

Pogledajte sve specifikacije
Efikasne performanse

Uživajte u vrhunskim performansama, efikasnim motorima i plug-in hibridima sposobnim za kretanje sa nultom emisijom izduvnih gasova.

Komfor za 5 putnika

Volvo S60 predviđen je za 5 putnika koji će putovati u opuštajućem komforu. Grejanje prednjih i zadnjih sedišta dostupno je opcionalno.

Veliki prtljažni prostor

Volvo S60 ima veliki prtljažni prostor uz zapreminu od 442 litra i opciju preklapanja drugog reda sedišta u odnosu 60:40.

Moćan odaziv

Napredni benzinski motori male mase zajedno sa plug-in hibridnim pogonom pružaju snažna ubrzanja.

 

S60 T8 POLESTAR ENGINEERED

Stvoren da bude drugačiji

S60 T8 POLESTAR ENGINEERED je jedinstvena performantna limuzina. Otkrijte inteligentan pristup iznenađujućem vozačkom iskustvu, uz trenutne perfomanse plug-in hibridnog pogona i šasije koja uključuje unapređeno oslanjanje i kočioni sistem. Sve ovo razvijeno je od strane Polestar-a koristeći Öhlins i Brembo komponente - neke on najboljih svetskih imena u performantnom inžinjeringu.
Istražite