Volvo S90 Inscription

Elegantno putovanje je redefinisano

Uz pažnju na detalje, S90 Inscription odiše jedinstvenim švedskim osećajem za prefinjenost.

Moderni švedski luksuz

Ekskluzivnost i elegancija

Mi smo stvorili ekskluzivni S90 Inscription nivo opreme kako bi izašli u susret Vašim najzahtevnijim očekivanjima od švedskog luksuza. Svaki detalj je brižljivo odabran kako bi Vama i Vašim putnicima dao sofisticirano iskustvo i zadovoljstvo u vožnji. Karakteristični detalji eksterijera poboljšavaju prefinjen izgled S90, dok precizno izrađeni enterijer stvara elegantno okruženje za opušteno putovanje.  

Detalji visokog kvaliteta

Inscription je otelotvorenje modernog švedskog luksuza, koji uz hromirane detalje naglašava pojavu automobila, a dvostruke integrisane izduvne cevi čine zadnji kraj još snažnijim. Takođe, dobijate naš 12-inčni vozački ekran i Linear Walnut nivo opreme. Noću, osvetljenje enterijera obasjava svaki taster i pregradu, a četiri moda vožnje dopuštaju da prilagodite vožnju Vašim potrebama.

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.