Volvo S90 R-Design

Ponovo otrkijte vožnju

Sportski automobil koji Vas spaja sa drumom

Vožen. Sa svrhom

Uz jedinstven izgled S90 R-Design čini da primetite njegovo prisustvo čim ga ugledate. Crna, sjajna R-Design rešetka hladnjaka i donja rešetka i prorezi na odbojniku, naplaci od lake legure prečnika 21 inč i integrisani završeci izduvne grane čine da se automobil izdvaja iz mase. Unutra, R-Design Contour sedišta, obruč volana sa tasterima za promenu brzine, umeci od karbonskih vlakana i tamna obloga krova stvaraju jedinstveno raspoloženje. To je pozivnica da sednete unutra i vozite, svaki dan.

Precizna kontrola

Stavlja Vas na vozačko sedište

Spajajući eleganciju S90 sa sportskim duhom R-Design-a, ovaj sedan kombinuje preciznost sa kontrolom i drži Vas u komfornoj zoni. Sportska šasija ojačano oslanjanje, smanjena visina vozila i prepodešeno upravljanje daju oštar odziv i brze reakcije koje se traže od sportskog automobila. R-Design Contour sedišta i oprema čine kabinu refleksijom eksterijera, tako da uvek znate da vozite nešto posebno.

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.