ELEGANCIJA SA DUHOM

Volvo S90 R-Design

Sportski duh susreće elegantni, moderni luksuz.

Sportski duh

Dizajniran za ljude koji uživaju u vožnji, S90 R-Design Vas poziva da iskoristite najviše od svojih omiljenih puteva. Piano crna maska, obloga retrovizora od glatkog metala, lajsne oko prozora od glatkog metala i dvostruke integrisane izduvne cevi na repu kreiraju automobil koji se izdvaja. Ovaj namenski izgled dopunjen je atraktivnim i smelim aluminijumskim točkovima, sa 21-inčnim naplacima kao opcijom daju mogućnost da se Vaš S90 još više izdvoji. U unutrašnjosti, utisak visokog kvaliteta prožima se sa sofisticiranim, tehničkim izgled sa perforiranom napa kožom / Nubuck tekstilnim oblogama i aluminijumskim Metal Mesh umecima.
Prepoznatljivo sportski

Jedinstveni R-Design detalji eksterijera uključuju masku hladnjaka u crnoj boji visokog sjaja, lajsne oko prozora od glatkog metala i dvostruke integrisane izduvne cevi.

Volite vožnju

Uz sportsku šasiju koja "spušta" visinu za 20 mm i kruće opruge i amortizere, S90 R-Design je napravljen za oštrije iskustvo vožnje.

Konturna sedišta

Konturna sedišta presvučena perforiranom Napa kožom / Nubuck tekstilom pružaju izuzetnu potporu dok Vi uživate u vožnji.

 

Istražite ostale S90 pakete opreme

Volvo S90 Inscription paket opreme
S90 Momentum

Skandinavska elegancija, premijum tehnologija.

Volvo S90 Inscription paket opreme
S90 Inscription

Sofisticirani švedski luksuz.

Volvo S90 R-Design paket opreme
S90 R-Design

Elegantno vozačko iskustvo.

S90 Excellence

Komfor i luksuz prve klase.