Explore Volvo V40 Accessories

Napravite po svom ukusu

Pregledajte naše popularne opcije u nastavku ili potražite kompletan asortiman dekorativnih detalja od prodavca.


Stajling karoserije

Da bi Vaš automobil bio još osobeniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatnu opremu za stajling karoserije koja naglašava dinamičnu eleganciju automobila.

Zadnji difuzor sa dvostrukom izduvnom cevi

Elegantno integrisan sa zadnjim branikom, difuzor naglašava dinamičan izgled Vašeg V40 modela. Gornji deo je ili iste boje kao Vaš V40 ili je kontrastno siv, dok je donji deo uvek crn. Specijalno dizajnirane dvostruke integrisane izduvne cevi od hromiranog nerđajućeg čelika daju ekskluzivnu sportsku notu Vašem Volvo automobilu.

Krovni spojler

Ovaj jedinstveni spojler sa vertikalnim stabilizatorima i krilcima po uzoru na avione naglašava sportski i aerodinamičan stav koji ima Vaš Volvo V40. Isporučuje se sa integrisanim stop svetlom i ima istu boju kao Vaš V40.

Ailos naplaci 7.5×18" od lake legure

Vrhunski beli naplaci daju Vašem V40 modelu uglađenu, sportsku crtu.

Tehnika i zvuk

Krećite se sa stilom i lakoćom ili koristite pomoć pri parkiranju. Naša dodatna oprema za tehniku i zvuk pružiće Vam pun doživljaj po pitanju zvuka, slike, bezbednosti i zabave.

Pilot za pomoć pri parkiranju

Pustite da se automobil sam parkira. Kada pritisnete dugme, sistem skenira mesto za parkiranje pomoću ultrazvučne tehnologije i obaveštava Vas ako je dovoljno prostrano. Čim poravnate automobil, morate samo da kontrolišete brzinu i pravac dok pilot za pomoć pri parkiranju preuzima upravljanje sve dok se savršeno ne parkirate.

Park Assist kamera, nazad

Uparkiravanje unazad na uskom mestu može da bude stresno, pa bi bilo dobro da imate oči i na potiljku. Vaš Volvo može da Vam pruži tu natprirodnu sposobnost pomoću kamere na vratima prtljažnog prostora koja znatno povećava Vaše vidno polje iza automobila.

Sensus Navigation

Pronađite svoj put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste stigli do najbližih interesantnih tačaka ili slobodnog mesta za parkiranje. Izaberite svoje odredište pomoću glasovne komande ili unapred pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje mapa je uključeno u ponudu.

Pakovanje i utovar

Praktičan ili elegantan – zašto praviti kompromise? Ova dodatna oprema za pakovanje i utovar Vam daje najbolje od oba rešenja i malo olakšava svakodnevni život. Da biste doterali svoj Volvo, neke artikle možete čak i da uskladite sa bojom automobila kako bi mu savršeno odgovarali.

Odvojiva kuka za vuču

Ova izdržljiva i univerzalna kuka za vuču je specijalno konstruisana za Vaš Volvo. Lako je montirate kad god Vam treba i brzo i lako uklanjate kad Vam ne treba. Da bi Vaš Volvo i dalje dobro izgledao, poklopac otvora za kuku za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Prostirka organizatora prtljažnog prostora

Ova prostirka organizatora Vam omogućava da držite svoje stvari dobro organizovane na podu prtljažnog prostora ili ispod njega. Tri pokretne aluminijumske pregrade Vam omogućavaju da napravite prostor za odlaganje baš onako kako želite, a prostirka izdržava veliki teret. Može da se poruči i za pod prtljažnog prostora sa dva nivoa i za standardni pod prtljažnog prostora.

Mreža na zadnjoj polici

Montirana ispod pokrivača prtljažnika, ova praktična mreža Vam pomaže da bezbedno odlažete manje nepričvršćene stvari i istovremeno održavate red u prtljažnom prostoru.

Sigurnosna rešetka

Ova sigurnosna čelična rešetka štiti putnike u automobilu od teškog, nepričvršćenog tereta koji može da bude opasan ako poleti pri snažnom kočenju.

Bezbednost

Najvažnije je da Vi i Vaši putnici budete bezbedni. U skladu sa Vašim očekivanjima, naša sedišta za decu su jedna od najbezbednijih koja ćete naći.

Sedište za bebe (do 13 kg)

Bebe do jedne godine starosti bezbedno putuju u ovom sedištu okrenutom unazad. Bočna krila štite u slučaju bočnog udara, a mekan naslon za glavu i pojasevi sa pet tačaka vezivanja lako se podešavaju. Postoji i nadstrešnica koja štiti od sunca. Ovo sedište za bebe je lako prenosivo, pa može da se koristi i kao nosiljka.

Promenljivo sedište za decu (9–25 kg)

Ovo napredno, fleksibilno sedište za decu okrenuto unazad pogodno je za decu od devet meseci do šest godina starosti. Namešta se pomoću sigurnosnog pojasa automobila i lako podešava radi optimalne udobnosti i bezbednosti.

Podizno sedište (15–36 kg)

Volvo podizno sedište olakšava postavljanje deteta na pravilnu visinu za vezivanje sigurnosnog pojasa i obezbeđuje optimalnu zaštitu od bočnog udara. Naslon za glavu i širina se lako podešavaju u cilju veće udobnosti, a naslon sedišta može da se spusti kada dete želi da se odmori.

Ko hoće još više da uživa u vožnji?

Uživajte još više u vožnji uz pomoć Polestar nadogradnje za optimizaciju performansi. Ova Volvo nadogradnja povećava snagu i obrtni moment, što će Vam sigurno izmamiti osmeh na licu na putu od tačke A do tačke B.

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.