Explore Volvo V60 Accessories

Napravite po svom ukusu

Pregledajte naše popularne opcije u nastavku ili potražite kompletan asortiman dekorativnih detalja od prodavca.

Stajling karoserije

Da bi Vaš automobil bio još osobeniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatnu opremu za stajling karoserije koja naglašava dinamičnu eleganciju automobila.

Dekorativni spojler prednjeg branika

Daje prednjem kraju automobila dinamičniji i ekskluzivniji izgled. Na raspolaganju su tri verzije u mat bojama koje odgovaraju drugoj dodatnoj opremi iz kompleta opreme za stajling karoserije, kao i verzija u osnovnoj boji predviđena za kasnije farbanje.

Bočna zaštitna ploča

Bočna zaštitna ploča je proizvod koji svojom elegantnim i ekskluzivnim izgledom upotpunjuje bokove automobila u kombinaciji sa drugom dodatnom opremom iz kompleta opreme za stajling karoserije. Na raspolaganju su tri verzije u mat bojama koje Vam omogućavaju da još više naglasite osobeni izgled automobila.

Difuzor

Difuzor se koristi u kombinaciji sa integrisanim izduvnim cevima. Zajedno daju zadnjem kraju automobila elegantniji i sportskiji izgled. Postoje tri verzije difuzora u mat bojama koje Vam omogućavaju da još više naglasite osobeni izgled automobila.

Tehnika i zvuk

Krećite se sa stilom i lakoćom, pretvorite svoj Volvo u pokretni centar za zabavu ili koristite pomoć pri parkiranju. Naša dodatna oprema za tehniku i zvuk pružiće Vam pun doživljaj po pitanju zvuka, slike, bezbednosti i zabave.

Zabava na zadnjim sedištima

Putnici na zadnjim sedištima će uživati u putovanju kao nikada pre uz pomoć našeg sistema za zabavu nove generacije sa LCD ekranima za namenske DVD plejere. Predviđene su i bežične slušalice i jedan daljinski upravljač.

Park Assist kamera, prednji mrtvi ugao

Ništa nije izazovnije od savladavanja uskih izlaza i raskrsnica gde je vidljivost često ograničena. Želimo da Vam olakšamo život pomoću svoje Park Assist kamere za prednji mrtvi ugao koja Vam omogućava da vidite iza ugla jer ima vidno polje od 180° levo i desno ispred Vas.

Park Assist kamera, nazad

Uparkiravanje unazad na uskom mestu može da bude stresno, pa bi bilo dobro da imate oči i na potiljku. Vaš Volvo može da Vam pruži tu natprirodnu sposobnost pomoću kamere na vratima prtljažnog prostora koja znatno povećava Vaše vidno polje iza automobila.

Sensus Navigation

Pronađite svoj put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste stigli do najbližih interesantnih tačaka ili slobodnog mesta za parkiranje. Izaberite svoje odredište pomoću glasovne komande ili unapred pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje mapa je uključeno u ponudu.

Pakovanje i utovar

Praktičan ili elegantan – zašto praviti kompromise? Ova dodatna oprema za pakovanje i utovar Vam daje najbolje od oba rešenja i malo olakšava svakodnevni život. Da biste doterali svoj Volvo, neke artikle možete čak i da uskladite sa bojom automobila kako bi mu savršeno odgovarali.

Odvojiva kuka za vuču

Ova izdržljiva i univerzalna kuka za vuču je specijalno konstruisana za Vaš Volvo. Lako je montirate kad god Vam treba i brzo i lako uklanjate kad Vam ne treba. Da bi Vaš Volvo i dalje dobro izgledao, poklopac otvora za kuku za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Krovni nosači tereta

Ovi specijalno projektovani nosači tereta se praktično i bezbedno postavljaju na pripremljene krovne šine na Vašem Volvo automobilu. Lako se postavljaju i po potrebi kombinuju sa dodatnim držačima.

Sigurnosna rešetka

Ova čelična rešetka sa gasnim podizačem štiti Vas i Vaše putnike od nepričvršćenog tereta pri naglom kočenju. Kada nije potrebna, rešetka čija je boja usklađena sa unutrašnjošću praktično je sklopljena uz krov.

Dekorativna traka na zadnjem braniku

Naša dekorativna traka na zadnjem braniku je elegantno rešenje koje održava Vaš V60 u vrhunskom stanju. Ova izdržljiva samolepljiva traka usklađena sa dizajnom Vašeg sportskog karavan vozila štiti zadnji branik kako se ne bi oljuštio tokom utovara.

Bezbednost

Najvažnije je da Vi i Vaši putnici budete bezbedni. U skladu sa Vašim očekivanjima, naša sedišta za decu su jedna od najbezbednijih koja ćete naći.

Sedište za bebe (do 13 kg)

Bebe do jedne godine starosti bezbedno putuju u ovom sedištu okrenutom unazad. Bočna krila štite u slučaju bočnog udara, a mekan naslon za glavu i pojasevi sa pet tačaka vezivanja lako se podešavaju. Postoji i nadstrešnica koja štiti od sunca. Ovo sedište za bebe je lako prenosivo, pa može da se koristi i kao nosiljka.

Promenljivo sedište za decu (9–25 kg)

Ovo napredno, fleksibilno sedište za decu okrenuto unazad pogodno je za decu od devet meseci do šest godina starosti. Namešta se pomoću sigurnosnog pojasa automobila i lako podešava radi optimalne udobnosti i bezbednosti.

Podizno sedište (15–36 kg)

Volvo podizno sedište olakšava postavljanje deteta na pravilnu visinu za vezivanje sigurnosnog pojasa i obezbeđuje optimalnu zaštitu od bočnog udara. Naslon za glavu i širina se lako podešavaju u cilju veće udobnosti, a naslon sedišta može da se spusti kada dete želi da se odmori.

Ko hoće još više da uživa u vožnji?

Uživajte još više u vožnji uz pomoć Polestar nadogradnje za optimizaciju performansi. Ova Volvo nadogradnja povećava snagu i obrtni moment, što će Vam sigurno izmamiti osmeh na licu na putu od tačke A do tačke B.
Saznajte više

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.