Beli XC40, devojčica na biciklu, dečak šeta

Vaš život, Vaš Volvo XC40

Kreirajte Volvo XC40 koji je savršen za Vaš način života, uz Volvo Cars dodatke dizajnirane za Vas i Vaš automobil.

Dodaci za eksterijer

Volvo stajling dodaci su kreirani od strane našeg dizajn tima kako bi se savršeno uklopili uz linije XC40 i pojačale njegov smeli, savremeni karakter.
Dodaci za eksterijer novog Volvoa XC40, uz detalje od nerđajućeg čelika
Dodaci za eksterijer

Dajte Vašem XC40 još upečatljiviji izgled sa ovim čvrstim i sportskim stajling kitom za eksterijer. Elementi od nerđajućeg čelika povećavaju snažan stav automobila i savršeno se uklapaju sa karakterističnim spoljašnjim izgledom.

Usklađena boja i aerodinamika krovnog spojlera za Volvo SUV-ove.
Krovni spojler

Ovaj stilski krovni spojler dodatno poboljšava sportski karakter i aerodinamičnost Vašeg SUV-a a njegova boja je usklađena sa krovom. Savršeno se uklapa sa dodacima za stajling eksterijera.

Naplaci od 21 inč, pet trostrukih otvorenih krakova uz detalje u crnom
21" naplaci

Za najsnažniji izraz robusnog, sportskog karaktera XC40, izaberite našu velike aluminijumske naplatke prečnika 21-inč sa pet troskrukih krakova u prepoznatljivom "Black Diamond Cut" dizajnu.

Pakovanje i utovar

Živite Vaš život do maksimuma - Volvo Cars dodatna oprema je stvorena da učini Vaš Volvo XC40 još svestranijim.

Zaštitna čelična rešetka

Naša snažna čelična rešetka pravi snažnu barijeru između putničkog i tovarnog prostora. Postavljena korišćenjem jednostavnih priključnih tačaka, ona Vam pomaže da transportujete kućnog ljubimca - ili kabasti teret - što je sigurnije i bezbednije moguće.

Reverzibilna tekstilna podloga prtljažnog dela

Ova reverzibilna podloga ima sa jedne strane tekstil vrhunskog kvaliteta, a sa druge plastiku koja je vodootporna kako bi odgovarala širokom spektru potreba. Trajna i praktična, ova podloga može da se produži kako bi pružila zaštitu naslonima zadnjih sedišta kada su spuštena.

Nosač za bicikl, montiran okvir

Ovaj nosač za bicikl dopušta Vam da ponesete ono što volite sa sobom. Napravljen od snažnog, ali lakog aluminijuma, on drži bicikl na svom mestu uz kopču koja se brzo otpušta, samopodešava i zaključava. Ruka, zatezač, drži ram na svom mestu u toku vožnje.

Sklopiva kuka

Naša sklopiva kuka za vuču je tu kada Vam je neophodna - i nema je kada je nepotrebna. Pritisnite dugme u prtljažniku i ona elektronski izlazi. Sve što treba da uradite jeste da je zaključate u svoj položaj uz pomoć jednog klika. Dostupan je i nosač za bicikl specijalno dizajniran da se uklopi uz kuku.

Bezbednost dece

Naše bezbednosne inovacije Vam pomažu da zadržite decu bezbednu u automobilima više od pedeset godina. Naučili smo mnogo toga za to vreme. Uz novu generaciju Volvo dečjih sedišta, primenili smo sve što smo naučili i prosledili pogodnosti Vama.

Dečje sedište, sedište za novorođenče

Dizajnirana da obezbede komfor i zaštitu za novorođenčad od rođenja do godinu dana starosti, naša sedišta okrenuta unazad su duboka, uz novu luksuznu vunenu oblogu i visoke bočne panele. Velika ručka za nošenje se jednostavno podešava korišćenjem jedne ruke tako da se naslon za glavu podesiti sa prednjih sedišta.

Dečje sedište, okrenuto unazad

Uz unapređen prostor za noge, dodate opcije podužnog podešavanja i podešavanja nagiba i luksuzne vunene obloge, naša dečja sedišta okrenuta unazad pružaju optimalan komfor i bezbednost za decu od devet meseci do 6 godina. Kompaktni dizajn i mala masa znače da su laka za postavljanje, podešavanje i uklanjanje.

Dečje sedište "booster" sedište

Naša dečja "booster" sedišta pružaju deci od četiri do 10 godina starosti mogućnost da se voze okrenuta unapred. Tapacirano uzglavlje, visoki bočni paneli i zaštita za ramena obezbeđuju bezbedno putovanje, dok luksuzna vunena obloga garantuje komfor.

Dečje sedište, "booster" jastuk/naslon, vuna

Dizajnirana za decu od 4 do 10 godina starosti, naša "booster" jastuk sedišta sa naslonom obezbeđuju da pojas uvek stoji ispravno kako bi deci obezbedio isti visoki nivo bezbednosti kako rastu, dok luksuzna nova vunena obloga obezbeđuje komfor. Naslon može biti podešen u položaj za odmor/spavanje i poseduje pet različitih opcija podešavanja visine.