Napravite po svom ukusu

Pregledajte naše popularne opcije u nastavku ili potražite kompletan asortiman dekorativnih detalja od prodavca.


Stajling karoserije

Da bi Vaš automobil bio još osobeniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatnu opremu za stajling karoserije koja naglašava dinamičnu eleganciju automobila.

Krovni spojler

Da biste svom Volvo automobilu dali zaista sportsku notu, poručite krovni spojler, elegantan dodatak dizajniran tako da odgovara stilu Vašeg Volvo automobila.

Bočne zaštitne ploče

Bočne zaštitne ploče sa aluminijumskom završnom obradom naglašavaju stav Volvo XC70 modela i savršeno odgovaraju ukrasnim oblogama i drugim detaljima za stajling karoserije XC70 modela.

Erakir naplaci 8×19" od lake legure

Vrhunski sjajni crni naplaci izrađeni pomoću dijamantskih noževa daju Vašem XC70 modelu uglađenu, sportsku crtu.

Tehnika i zvuk

Krećite se sa stilom i lakoćom. Naša dodatna oprema za tehniku i zvuk pružiće Vam pun doživljaj po pitanju zvuka, slike, bezbednosti i zabave.

Park Assist kamera, nazad

Uparkiravanje unazad na uskom mestu može da bude stresno, pa bi bilo dobro da imate oči i na potiljku. Vaš Volvo može da Vam pruži tu natprirodnu sposobnost pomoću kamere na vratima prtljažnog prostora koja znatno povećava Vaše vidno polje iza automobila.

Park Assist kamera, prednji mrtvi ugao

Ništa nije izazovnije od savladavanja uskih izlaza i raskrsnica gde je vidljivost često ograničena. Želimo da Vam olakšamo život pomoću svoje Park Assist kamere za prednji mrtvi ugao koja Vam omogućava da vidite iza ugla jer ima vidno polje od 180° levo i desno ispred Vas.

Zabava na zadnjim sedištima

Putnici na zadnjim sedištima će uživati u putovanju kao nikada pre uz pomoć našeg sistema za zabavu nove generacije sa LCD ekranima za namenske DVD plejere. Predviđene su i bežične slušalice i jedan daljinski upravljač.

Sensus Navigation

Pronađite svoj put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste stigli do najbližih interesantnih tačaka ili slobodnog mesta za parkiranje. Izaberite svoje odredište pomoću glasovne komande ili unapred pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje mapa je uključeno u ponudu.

Pakovanje i utovar

Praktičan ili elegantan – zašto praviti kompromise? Ova dodatna oprema za pakovanje i utovar Vam daje najbolje od oba rešenja i malo olakšava svakodnevni život. Da biste doterali svoj Volvo, neke artikle možete čak i da uskladite sa bojom automobila kako bi mu savršeno odgovarali.

Fiksna ili odvojiva kuka za vuču

Svaka kuka za vuču Volvo vozila je napravljena kao da je deo automobilske karoserije, što je čini maksimalno praktičnom, otpornom na habanje i bezbednom. Odaberite fiksnu kuku za vuču ili onu koja se lako odvaja i koja Vam ne smeta prilikom utovara ili istovara.

Krovni nosači tereta

Ovi aerodinamički aluminijumski nosači tereta se montiraju direktno na šine i nude praktičan krovni sistem za nošenje tereta. Dodajte držač za skije ili drugu Volvo dodatnu opremu za nošenje tereta i krenite na put.

Tekstilna patosnica prtljažnog prostora (sa dva lica)

Omogućava Vam da zadržite elegantan izgled prtljažnog prostora čak iako povremeno transportujete prljave terete. Ima dva lica i vodootporna je – sa jedne strane je izrađena od tekstila usklađene boje, a sa druge od plastike.

Držač za bicikle

Praktičan i stabilan držač za nošenje Vašeg bicikla na krovu. Stabilan i jednostavan za korišćenje. Odgovara većini bicikala sa okruglim ili ovalnim okvirima prečnika do 70 mm.

Bezbednost

Najvažnije je da Vi i Vaši putnici budete bezbedni. U skladu sa Vašim očekivanjima, naša sedišta za decu su jedna od najbezbednijih koja ćete naći.

Sedište za bebe (do 13 kg)

Bebe do jedne godine starosti bezbedno putuju u ovom sedištu okrenutom unazad. Bočna krila štite u slučaju bočnog udara, a mekan naslon za glavu i pojasevi sa pet tačaka vezivanja lako se podešavaju. Postoji i nadstrešnica koja štiti od sunca. Ovo sedište za bebe je lako prenosivo, pa može da se koristi i kao nosiljka.

Promenljivo sedište za decu (9–25 kg)

Ovo napredno, fleksibilno sedište za decu okrenuto unazad pogodno je za decu od devet meseci do šest godina starosti. Namešta se pomoću sigurnosnog pojasa automobila i lako podešava radi optimalne udobnosti i bezbednosti.

Podizno sedište (15–36 kg)

Volvo podizno sedište olakšava postavljanje deteta na pravilnu visinu za vezivanje sigurnosnog pojasa i obezbeđuje optimalnu zaštitu od bočnog udara. Naslon za glavu i širina se lako podešavaju u cilju veće udobnosti, a naslon sedišta može da se spusti kada dete želi da se odmori.

Ko hoće još više da uživa u vožnji?

Uživajte još više u vožnji uz pomoć Polestar nadogradnje za optimizaciju performansi. Ova Volvo nadogradnja povećava snagu i obrtni moment, što će Vam sigurno izmamiti osmeh na licu na putu od tačke A do tačke B.
Saznajte više

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.