VOLVO XC90

Pod kontrolom. Sa lakoćom

Luksuzni SUV iz Švedske. Rafinisana snaga, elegantna izrada

Vaše utočište

Prostor samo za Vas

Zahvaljujući svom impozantnom stasu i uzdržanoj formi, XC90 je opušten i samouveren - suština savremenog skandinavskog dizajna. U unutrašnjosti, kompletna kabina je izrađena od najfinijih materijala uz tastere oblika dijamanta i ekran osetljiv na dodir veličine tableta. Luksuzan, ali minimalistički enterijer stvara prostor u kom možete da se opustite, razmislite i povežete se sa svetom po svojim uslovima.

Podrška vozaču

Pilot assist

Za glatku vožnju skoro od stanja mirovanja, Pilot Assist polu-autonomni sistem vožnje nadopunjuje adaptivni tempomat nežnim korekcijama upravljanja kako bi pomogao da se automobil centrira u voznoj traci i uskladi sa brzinom i rastojanjem od vozila ispred. Pilot Assist podrška upravljanju može biti aktivna i pri brzinama na auto-putu. Ako ne držite ruku na volanu, Pilot assist se automatski isključuje. Pilot assist je deo IntelliSafe Assist sistema.

Napomena: Vozač je uvek odgovoran kako se upravlja automobilom kao i za održavanje ispravnog rastojanja i brzine, čak i kada se koristi Pilot assist. Polu-autonomni sistemi, poput Pilot Assist-a, su ograničeni u smislu koliko ubrzanje, kočenje ili silu upravljanja mogu da primene.

Povežite se sa svojim automobilom

Bowers & Wilkins

Na bilo kom sedištu da se nalazite, naš premijum zvuk sa Bowers & Wilkins audio sistema čini da čujete muziku koju volite baš kao što je umetnik zamislio. Revolucionarna tweeter-on-top (visokotonac na vrhu) tehnologija i jedinstveni vazdušno hlađeni sabvufer isporučuju kristalno čisto, snažno zvučno iskustvo.

Snaga bez kompromisa

T8 Twin Engine AWD

Naš T8 Twin Engine motor sa plug-in hibridnom tehnologijom pruža uzbudljivu vožnju i beskompromisnu efikasnost. Kombinovanjem benzinskog motora visokih performansi i električnog motora, ovaj pogonski agregat dopušta izvanredne performanse na auto-putu i putovanje sa nultom emisijom izduvnih gasova - uz upotrebu pogona na sva četiri točka kada je to potrebno.

Potpuno električni mod daje prioritet vožnji na elektro pogon sa nultom emisijom izduvnih gasova i radijus kretanja do 40 km što je idealno za dnevna putovanja. U hibridnom modu i elektro i benzinski motor se koriste kako bi se postigle optimalne performanse, potrošnja goriva i komfor, dok mod snaga (Power) koristi svu raspoloživu snagu kako bi se dobile maksimalne performanse. AWD mod aktivira rad pogona na sva četriri točka sve vreme kako bi se poboljšalo prijanjanje na klizavim podlogama. 

Izaberite Vaš izraz

Inscription

Čist, sofisticiran luksuz, uz unapređenu bezbednost i komfor.

R-Design

Savršena kombinacija zadovoljstva u vožnji i performansi.

Excellence

Jedan luksuzni SUV, četiri individualna sedišta.