Napravite po svom ukusu

Pregledajte naše popularne opcije u nastavku ili potražite kompletan asortiman dekorativnih detalja od prodavca.

Stajling karoserije

Pomoću dva vrhunska kompleta opreme za stajling i širokog asortimana dodatne opreme, možete dati lični pečat potpuno novom XC90 modelu.
Robustni luksuzni stajling sa stepenicima

Ovaj komplet uključuje Tech Matte Black spoljašnje obloge, prednje i zadnje zaštitne ploče od nerđajućeg čelika, prednje dekorativne okvire, integrisane izduvne cevi i integrisane stepenike sa osvetljenjem.

Naplaci od 22"

Vrhunski mat crni naplaci sa šest dvostrukih paoka izrađeni pomoću dijamantskih noževa daju sportsku crtu Vašem potpuno novom XC90 modelu.

Stepenici

Stepenici su integrisani i sa osvetljenjem. Ekskluzivni i elegantni stepenici naglašavaju luksuzan izgled automobila.

Komplet za stajling sa zaštitnim pločama

Komplet za stajling sa elegantnim zaštitnim pločama od nerđajućeg čelika daje luksuznu notu Vašem XC90 modelu. Uključuje dvostruke integrisane izduvne cevi koje upotpunjuju elegantan, a moćan izgled. Ovaj komplet za stajling koji može da se poruči u svim bojama karoserije uključuje zaštitne ploče na zadnjem i prednjem braniku.

Tehnika i zvuk

Upotpunite intuitivne komande vozača i vrhunski audio sistem u potpuno novom XC90 modelu dodatnom opremom koja zadovoljava Vaše potrebe.

Crveni ključ

Crveni ključ je idealan ako dajete automobil starijem detetu koje je tek dobilo vozačku dozvolu ili momku koji parkira automobile. On ograničava neke funkcije automobila kao što su maksimalna brzina i jačina zvuka audio sistema. Naravno, crveni ključ možete da podesite kako želite.

Sensus Navigation

Sensus Navigation Vam daje inteligentno integrisanu navigaciju bez mnogo dugmadi. Dobijate informacije preko displeja za vozača, displeja na vetrobranu ili centralnog displeja. Osim toga, Sensus Navigation Vas povezuje sa aplikacijama i uslugama na bazi tehnologije oblaka koje Vam pomažu da komunicirate kao i da nađete mesto za parkiranje ili mesto sa najboljom kafom u gradu.

Pakovanje i utovar

Ova inteligentna dodatna oprema je i praktična i elegantna, što Vam omogućava da svoj potpuno novi XC90 iskoristite na najbolji način.
Sklopiva kuka za vuču

Pritiskom na dugme možete lako da sakrijete ovu poluelektričnu kuku za vuču kada Vam ne treba.

Čelična rešetka

Pobrinite se da sve ostane na svom mestu. Zaštitna čelična rešetka sprečava da teret poleti napred pri sudaru ili snažnom kočenju.

Kapija za pse

Kapija za pse bezbedno drži psa na mestu čak i kada su vrata prtljažnika širom otvorena. U kombinaciji sa zaštitnom rešetkom, zaštitnom oblogom prtljažnika i pregradom prtljažnog prostora, moguće je staviti jednu ili dve kapije za pse. Kapija se lako otvara i zatvara, ali i skida kada se ne koristi.

Tekstilna patosnica prtljažnog prostora sa dva lica

Ova elegantna tekstilna patosnica Vam omogućava da zadržite atraktivan izgled prtljažnog prostora čak iako povremeno transportujete prljave terete. Patosnica ima dva lica i vodootporna je – sa jedne strane je izrađena od tkanine usklađene boje, a sa druge od plastike.

Bezbednost

Najvažnije je da Vi i Vaši putnici budete bezbedni. U skladu sa Vašim očekivanjima, naša sedišta za decu su jedna od najbezbednijih koja ćete naći.

Sedište za bebe (do 13 kg)

Bebe do jedne godine starosti bezbedno putuju u ovom sedištu okrenutom unazad. Bočna krila štite u slučaju bočnog udara, a mekan naslon za glavu i pojasevi sa pet tačaka vezivanja lako se podešavaju. Postoji i nadstrešnica koja štiti od sunca. Ovo sedište za bebe je lako prenosivo, pa može da se koristi i kao nosiljka.

Promenljivo sedište za decu (9–25 kg)

Ovo napredno, fleksibilno sedište za decu okrenuto unazad pogodno je za decu od devet meseci do šest godina starosti. Namešta se pomoću sigurnosnog pojasa automobila i lako podešava radi optimalne udobnosti i bezbednosti.

Podizno sedište (15–36 kg)

Volvo podizno sedište olakšava postavljanje deteta na pravilnu visinu za vezivanje sigurnosnog pojasa i obezbeđuje optimalnu zaštitu od bočnog udara. Naslon za glavu i širina se lako podešavaju u cilju veće udobnosti, a naslon sedišta može da se spusti kada dete želi da se odmori.

Udobne presvlake za integrisano sedište za decu

Omogućite detetu bezbedno i udobno putovanje. Ova nova generacija udobnih presvlaka i naslona za glavu za integrisano podizno sedište ne pruža samo dobar oslonac, već i održava originalnu automobilsku presvlaku u čistom stanju.

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.