ISTANČANA SNAGA

Volvo XC90 Momentum

Premijum oblik, tehnologija i bogata standardna oprema za prefinjen doživljaj SUV-a.

Izdignite se

Zahvaljujući visokom standardu opreme, zapovedničkom vozačkom položaju i sjajno dizajniranom unutrašnjošću XC90 Momentum Vam pomaže da se izdignete iznad svih. Kabina je Vaš skandinavski hram, sa ne napadnim, savremenim dizajnom, temeljnom posvećenošću detaljima i intuitivnom tehnologijom koja Vas održava povezanim i brine za to kako Vam na putovanju nikad ne bi bilo dosadno. A kada je u pitanju spoljni izgled, karakteristike poput 19-inčnih alu-naplataka, Full-LED prednja svetla i integrisane izduvne cevi, doprinose utisku prefinjene snage.
Kreirajte svoj XC90 Momentum

Oprema Momentum detaljno

Vizija snage

LED prednja svetla u našem prepoznatljivom T-obliku vozilu XC90 Momentum daju snažan identitet i vrhunsku vidljivost noću.

Lepota je u detaljima

Premijum dizajnirani detalji obuhvataju prednje umetke na mreži hladnjaka u crnoj boji sa visokim sjajem, hromirane obrube bočnih prozora i jedinstvene 19-inčne alu-naplatke.

Prefinjen hram

Unutrašnjost XC90 Momentum je utočište sa uređenim skandinavskim dizajnom, audio sistemom visokog kapaciteta i kvalitetnim materijalima.

Tehnologija pod Vašim nadzorom

Napredna i intuitivna tehnologija u XC90 Momentum obuhvata odaziva centralni displej sa upravljanjem na dodir i istančan digitalni displej iza upravljača.

Pogledajte sve specifikacije

Istražite paletu vozila XC90

Momentum

PREMIUM

Inscription

LUXURY

R-Design

SPORT