DODATNA OPREMA

NEKA VAŠ VOLVO BUDE VIŠE PO VAŠOJ MERI

Šta je novo

Nekoliko naših omiljenih dodataka koji mogu da se poruče za naše aktuelne modele.

Sensus Navigation

Lako se koristi, bez mnogo dugmadi. Dobijate informacije preko displeja za vozača, displeja na vetrobranu ili centralnog displeja. Osim toga, povezujete se sa aplikacijama koje Vam pomažu da nađete mesto za parkiranje ili mesto sa najboljom kafom u gradu.

Nosači tereta

Ovi aerodinamički aluminijumski nosači tereta se montiraju direktno na šine i nude praktičan krovni sistem za nošenje tereta. Dodajte držač za skije ili drugu Volvo dodatnu opremu za nošenje tereta i krenite na put.

Park Assist kamera (nazad)

Uparkiravanje unazad na uskom mestu može da bude stresno, ali kamera za pomoć pri parkiranju znatno povećava Vaše vidno polje iza automobila. Kao da imate oči na potiljku.

PRONAĐITE RASPOLOŽIVU DODATNU OPREMU

Izaberite svoj Volvo

Dodaci za nove i aktuelne vozače

Tražite novi krovni nosač? Sigurnosnu rešetku? Sedišta za decu? Sva naša dodatna oprema je namenski napravljena za Volvo i predviđena je za svakakve avanture i sve porodice i vozače.

See all accessories

Sensus Connected Touch
Držač za bicikle
Patosnica prtljažnog prostora

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.