Bowers & Wilkins

Ekskluzivni zvuk auto-akustike

Strast prema zvuku

Prisna i uzbudljiva reprodukcija zvuka

The Bowers & Wilkins audio sistem pruža istinski prisan doživljaj zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i najnovijoj audio tehnologiji kao ishodištu. Sistem je razvijen u okviru bliske saradnje inžinjera kompanije Bowers & Wilkins stručnjaci and Volvo automobili’ Wilkins i stručnjaci za zvuk kompanije Volvo Cars kao sastavni deo konstrukcije kabine sa precizno postavljenim najsavremenijim zvučnicima.

Bowers & Wilkins predstavljaju najviši nivo automobilskog audio kvaliteta, pružajući potpuno muzičko iskustvo. Strast prema tehnologiji, inovacijama i inženjeringu, zajedno s intenzivnom pažnjom posvećenom detaljima, čini Bowers & Wilkins je poseban. Mi nudimo Bowers & Wilkins u ponudi je za automobile serije 90 i 60.


Prisan zvuk

Naš audio sistem Bowers & Wilkins sudio sistem osmišljen je kako bi osigurao najrealističnije i uranjajuće iskustvo zvuka koje unosi izuzetnu jasnoću i realizam u Vašu muziku – gde god Vi ’re sedeli. Ovaj audio sistem premašuje brojke. Naši audio inžinjeri opsesivno su tražili audiofilsko savršenstvo. To znači da osigurava savršeno muzičko iskustvo i privlači slušaoca u ono što je izvedeno i snimljeno. To je ’s muzika koju osećate, i to telesno, kao i emocionalno, što je ’s moguće samo sa audio iskustvom koje može proslediti prisan zvuk. Tri načina zvuka omogućavaju Vam kreiranje određene atmosfere u Vašem Volvou, što će Vam još više približiti muziku.

Visokotonac na vrhu

Brojke su impresivne: 12-kanalno pojačalo, izlazna snaga od 1400W i do 19 pojedinačnih vrhunskih zvučnika, uključujući i dve automobilske inovacije: jedinstven dubokotonac sa prozračivanjem i visokotonac na vrhu središnjeg zvučnika koji je okrenut prema putnicima,što ’s ostvaruje precizan i realan zvuk. Sveobuhvatno iskustvo znači najviši kvalitet i vrhunsku izradu.