Boka service och reparation

8 Resultat

Fyll i och skicka en bokningsförfrågan

Genom tjänsten "Boka service och reparation" är det möjligt att hantera service-, reparations- och bokningsinformation direkt i din internetanslutna bil.

Tjänsten Boka service och reparation

Genom tjänsten "Boka service och reparation" är det möjligt att hantera service-, reparations- och bokningsinformation direkt från din internetanslutna bil. Den här artikeln beskriver tjänsten samt vad du behöver göra innan du kan börja boka service och reparation från din bil.

Tjänsten Boka service och reparation

Genom tjänsten "Boka service och reparation" är det möjligt att hantera service-, reparations- och bokningsinformation direkt i din uppkopplade bil, istället för att göra det via Min Volvo webbsida.

Använda tjänsten Boka service och reparation

Genom tjänsten "Boka service och reparation" är det möjligt att hantera service-, reparations- och bokningsinformation direkt i din internetanslutna bil.

Vanliga problem med tjänsten Boka service och reparation

Uppdaterad 6/5/2020

Vanliga problem med tjänsten Boka service och reparation

Vid användning av tjänsten "Boka service och reparation" från bilen kan ett antal felmeddelanden visas. Den här artikeln beskriver problem som kan uppstå och vilka felmeddelanden som då visas.

Felmeddelanden

Vid användning av tjänsten "Boka service och reparation"Gäller vissa marknader. kan det dyka upp felmeddelanden. Nedan beskrivs dessa och varför de visas.

OBS

De tillgängliga tjänsterna kan variera över tid och beror på utrustningsnivå och marknad.

Inte alla marknader har tillgång till Min Volvo webbsida eller Volvo On Call, för mer information kontakta din Volvoåterförsäljare eller kundsupport.

Internetanslutning krävs för att genomföra förfrågan. Vill du konfigurera internetanslutningen?

Om det här meddelandet visas saknas en internetanslutning. Kontrollera att du har en fungerande internetanslutning och en god signalstyrka. För information om hur du ställer in internetanslutningen, se:

P3/P4 - Support site - Choose if you want to configure the Internet connection

Ett Volvo ID och/eller Min Volvo-konto behövs för att skicka en bokningsförfrågan. Vill du börja den här processen med att registrera en e-postadress?

Meddelandet visas om det inte finns ett Min Volvo-konto kopplat till bilen. För att koppla ett Min Volvo-konto, behövs ett Volvo ID. Följande scenarion är möjliga:

• Du har inte ett Volvo ID. Du kan skapa ett Volvo ID genom att välja OK i meddelandet och fylla i din e-postadress eller ditt mobilnummer. Du kan även skapa ett Volvo ID genom Min Volvo webbsida och Volvo On Call-app, för mer information se Skapa och registrera ett Volvo ID .
  • Du har inte ett Min Volvo-konto. För mer information om hur du skapar ett Min Volvo-konto och kopplar detta till bilen, se Tjänsten Boka service och reparation.
  • Du har både ett Volvo ID och ett Min Volvo-konto. Notera att det kan ta upp till 6 timmar innan ditt Volvo ID och ditt Min Volvo-konto kopplas till bilen. Avvakta och försök senare.
P3/P4 - Support site- Error message - Volvo account required

Inte möjligt att skicka föregående svar. Din bil behöver underhållsservice. Vill du bli kontaktad av en serviceverkstad?

Detta meddelande visas om du vid föregående körning gjort en bokningsförfrågan men bilen inte har kunnat skicka din förfrågan. Om du fortfarande vill skicka en bokningsförfrågan, tryck JA. Säkerställ att du har en internetanslutning, att du har slutfört skapande av ett Volvo ID och att du har valt önskad verkstad/återförsäljare på Min Volvo webbsida.

P3/P4 - Support site - Error message - Confirm if you want to be contacted by a dealer

Bilmodell/årsmodell

S60, V60 och XC60 fr.o.m. årsmodell 2014 t.o.m. 2018Utrustade med Sensus Connect..

V40, V70, XC70 och S80 fr.o.m. årsmodell 2015 t.o.m. 2019Utrustade med Sensus Connect..

Utbudet av modeller, system och tjänster kan variera beroende på marknad.

För bilmodeller fr.o.m. årsmodell 2020, se onlinemanualen för respektive modell.

Denna artikel gäller

Bilmodell/årsmodell

S60, V60 och XC60 fr.o.m. årsmodell 2014 t.o.m. 2018.

V40, V70, XC70 och S80 fr.o.m. årsmodell 2015 t.o.m. 2019.

Utbudet av modeller, system och tjänster kan variera beroende på marknad.

För bilmodeller fr.o.m. årsmodell 2020, se onlinemanualen för respektive modell.