Använda Volvo On Call med wearables

Som Volvo On Call-användare har du tillgång till en mobilapp som du kan koppla till dina smarta klockor. Med Volvo On Call kan du bland annat starta parkeringsvärmaren och låsa din Volvo direkt från exempelvis en smart klocka. Du kan också använda Volvo On Call-funktioner med andra wearables. Här beskrivs vilka Volvo On Call-funktioner som finns tillgängliga för olika wearables samt vilka krav som behöver uppfyllas för att du ska komma igång och kunna använda funktionerna.

Smarta klockor

15w38 - Support Site - Smart watch

Volvo On Call-funktioner tillgängliga via din smarta klocka

Flera Volvo On Call-funktioner finns tillgängliga för smarta klockor (Apple Watch och Android Wear)Tillgängliga funktioner kan variera över tid.. Nedan listade funktioner går att nå via din smarta klocka.

• Se bränslenivån i din Volvo

För hybridbilar ser du batterinivå.

• Låsa din Volvo
  • Se din Volvos position på en karta
  • Starta parkeringsvärmaren

Om du har laddat ned Volvo On Call-appen till din mobiltelefon och kopplat den till din bil, kommer Volvo On Call-funktionerna automatiskt att bli tillgängliga i din smarta klocka när den parkopplats med din mobiltelefon. För information om hur du ansluter Volvo On Call-appen till din bil, se Anslut Volvo On Call-appen till din Volvo.

Parkoppla din smarta klocka med din mobiltelefon

För information och instruktioner om hur du parkopplar din smarta klocka med din mobiltelefon, samt tekniska krav för detta, se hemsidan för tillverkaren av din smarta klocka.

Tekniska krav

Tekniska krav för version av operativsystem och information om kompatibilitet för mobilmodeller hittar du på informationssidan i din appaffär.

Bilmodell/årsmodell

XC90 och XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 och senare

S90, V90 och V90 Cross Country av årsmodell 2017 och senare

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine och S90 Twin Engine av årsmodell 2018 och senare

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine och V60 Cross Country av årsmodell 2019 och senare

S60 och S60 Twin Engine av årsmodell 2020 och senare

System

Volvo On Call

Den här artikeln är relevant för

Bilmodell/årsmodell

XC90 och XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 och senare

S90, V90 och V90 Cross Country av årsmodell 2017 och senare

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine och S90 Twin Engine av årsmodell 2018 och senare

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine och V60 Cross Country av årsmodell 2019 och senare

S60 och S60 Twin Engine av årsmodell 2020 och senare

System

Volvo On Call

Under kategorier

Bilsystem Volvo On Call

Relaterad information

Volvo On Call Kom igång med Volvo On Call Volvo On Call-app