Skicka destination till bilen via Send to Car

Send to Car gör det möjligt att skicka kartdestinationer till din Volvo. Du kan skicka destinationer från din webbläsare i en dator eller via Volvo On Call-appen. För att använda funktionen krävs det att din bil är utrustad med Sensus Connect och Sensus Navigation samt att det finns ett Volvo ID registrerat till bilen. För att använda funktionen via Volvo On Call-appen krävs det även att din bil är utrustad med Volvo On Call.

Skicka destination till bilen

För att skicka en destination till bilen, se instruktionsvideo eller följ instruktionerna nedan för webbläsare eller app.

Använda Send to Car (webbläsare)

Instruktioner för webbläsare

I webbläsaren: Gå till https://wego.here.com/.

I webbläsaren: Skriv in destination i sökfältet.

I webbläsaren: Tryck på knappen Share och sedan Or Send to car.

I webbläsaren: Fyll i ditt Volvo ID eller bilens VIN i rutan Car ID.

Destinationen skickas till din bils navigationssystem.

På mittkonsolen: Tryck på anslutningsknappen två gånger.

I menyn för Sensus Connect: Välj Appar och sedan Send to Car.

De destinationer som du valde i webbläsaren listas. Välj den eller de destinationer som du vill spara i bilen eller starta navigering till.

Instruktioner för Volvo On Call-app

Gäller endast Volvo On Call-marknader.

I din smartphone: Öppna Volvo On Call och logga in med ditt Volvo ID.

I din smartphone: Öppna funktionen "Skicka resmål".

I din smartphone: Sök efter en destination och välj ett sökresultat.

I din smartphone: Välj "Skicka resmål till bil".

Destinationen skickas till din bils navigationssystem. Välj Ange som enda resmål för att starta navigeringen.

Instruktioner för NOKIA- eller Windows Phone-app

I din smartphone: Ladda ner Nokia HERE eller Nokia Drive.

I din smartphone: Öppna kartor och välj destination.

I din smartphone: Tryck på destinationen och välj Skicka till din Volvo.

Destinationen skickas till din bils navigationssystem. Välj Ange som enda resmål för att starta navigeringen.

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (vecka 46) utrustade med Sensus Connect och Sensus Navigation

Bilmodeller av årsmodell 2015 och senare utrustade med Sensus Connect och Sensus Navigation

System

Sensus Connect

Sensus Navigation

Den här artikeln är relevant för

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (vecka 46) utrustade med Sensus Connect och Sensus Navigation

Bilmodeller av årsmodell 2015 och senare utrustade med Sensus Connect och Sensus Navigation

System

Sensus Connect

Sensus Navigation

Under kategorier

Bilsystem Kartor & Navigation

Relaterad information

Send to Car Sensus Connect