Volvo ID

16 Resultat

Volvo On Call – ägarbyte

Om du köper en begagnad bil som är utrustad med Volvo On Call är det ett par steg du behöver utföra innan du kan använda Volvo On Call-tjänsterna. Stegen beskrivs i den här artikeln.

Volvo ID

Volvo ID är ett personligt ID som ger tillgång till ett brett urval av personliga Volvo-tjänster.

Anslut Volvo On Call-appen till din Volvo

För att kunna använda Volvo On Call-apptjänster behöver du ansluta Volvo On Call-appen till din bil. Den här artikeln beskriver hur du ska gå tillväga.

Hantera ditt Volvo ID

Denna artikel beskriver hur du kan hantera ditt Volvo ID, t.ex. hur du ändrar ditt lösenord eller raderar ditt Volvo ID.

Personliga Volvo ID

Om ni är flera som delar på en bil har varje användare ett eget Volvo ID. Det går att använda flera Volvo ID till samma bil och även att ansluta flera bilar till samma Volvo ID.

Volvo ID

Volvo ID är ett personligt ID som ger tillgång till ett brett urval av Volvo-tjänster online och i din bil.

Kom igång med Volvo On Call

Volvo On Call är ett inbyggt assistanssystem som tillsammans med en app ger dig möjlighet att kontrollera din Volvo på distans. Den här artikeln beskriver hur du kommer igång med Volvo On Call och Volvo On Call-appen. Nedanstående information gäller endast bilar av årsmodell 2017 och senare, samt XC90 och XC90 Twin Engine, utrustade med Volvo On Call.

Skapa och registrera ett Volvo ID

För att få tillgång till samtliga uppkopplade tjänster krävs det att du skapar ett Volvo ID och sedan registrerar det till din bil. Den här artikeln beskriver hur du skapar och registrerar ett Volvo ID till din bil.

Teckenhjul och tangentbord

Använd teckenhjulet eller mittkonsolens knappsats för att skriva och välja alternativ när du t.ex. ska ange en e-postadress eller använda webbläsaren.

Kom igång med Volvo On Call

Uppdaterad 9/17/2019

Kom igång med Volvo On Call

Volvo On Call är ett inbyggt assistanssystem med en app som ger dig möjlighet att kontrollera din Volvo på distans. Den här artikeln beskriver hur du kommer igång med Volvo On Call och med Volvo On Call-appen. Nedanstående information gäller endast bilar av årsmodell 2012-2016 utrustade med Volvo On Call.

För bilar av årsmodell 2017 och senare, samt för XC90 och XC90 Twin Engine, se Kom igång med Volvo On Call

Innan du hämtar din Volvo On Call-bil

Volvo On Call är ett fabrikstillval då du köper en ny Volvo. Innan du hämtar din nya Volvo med Volvo On Call hos din återförsäljare är det bra om du har laddat ned Volvo On Call-appenGäller för årsmodell 2012 eller senare. och testat den i demoläget. Demoversionen låter dig utforska de flesta funktionerna och ger kunskap om hur appen används. Du hämtar appen gratis från Apple AppStore eller Google Play.

Tillgängliga appfunktioner

De appfunktioner som finns tillgängliga kan variera beroende på vilken Volvomodell du har och vilken mobil enhet du använder. För mer information, se Tillgängliga Volvo On Call-appfunktioner per Volvomodell och Volvo On Call – Kompatibla enheter.

Aktivera Volvo On Call

Innan du hämtar din nya Volvo aktiverar återförsäljaren Volvo On Call. Samtidigt skapas och skickas en automatiskt genererad PIN-kod för Volvo On Call till dig. PIN-koden används av säkerhetsskäl för att identifiera dig som ägare av din Volvo (eller annan godkänd person, såsom en familjemedlem) och kan fungera som en bilnyckel. För mer information om PIN-koden, se Volvo On Call PIN-kod.

Skapa Volvo ID och anslut Volvo On Call-appen till din Volvo

För att använda Volvo On Call behöver du ett Volvo ID. Har du inte redan ett behöver du skapa ett, se Skapa och registrera ett Volvo ID .

Vid köp av begagnad Volvo med Volvo On Call

Om du köpt en begagnad Volvo med Volvo On Call är det viktigt att radera data från den tidigare ägaren och lägga till dina egna uppgifter för att tjänsten skall fungera. Besök en auktoriserad Volvoåterförsäljare för att få hjälp med detta. För mer information, se Volvo On Call – ägarbyte.

OBS

För att kunna använda Volvo On Call-appen krävs följande:

• Din Volvo är av årsmodell 2012 eller senare och är utrustad med Volvo On Call.
  • Du har ett giltigt Volvo On Call-abonnemang.
  • Din Volvo har ett giltigt Volvo On Call-abonnemang. Om du är osäker på om du eller din Volvo har ett giltigt Volvo On Call-abonnemang, besök närmsta auktoriserade Volvoåterförsäljare.

Bilmodell/årsmodell

Bilar av årsmodell 2012 och senare utrustade med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denna artikel gäller

Bilmodell/årsmodell

Bilar av årsmodell 2012 och senare utrustade med Volvo On Call

System

Volvo On Call