Abonnemang

9 Resultat

Kom igång med Volvo On Call

Volvo On Call är ett inbyggt assistanssystem som tillsammans med en app ger dig möjlighet att kontrollera din Volvo på distans. Den här artikeln beskriver hur du kommer igång med Volvo On Call och Volvo On Call-appen. Nedanstående information gäller endast bilar av årsmodell 2017 och senare, samt XC90 och XC90 Twin Engine, utrustade med Volvo On Call.

Hantera Volvo On Call-abonnemang

Volvo On Call är en abonnemangstjänst. I abonnemanget ingår nödhjälp- och trygghetstjänster samt apptjänster. Artikeln beskriver hur du hanterar ditt Volvo On Call-abonnemang.

Förlänga ditt Volvo On Call-abonnemang

Du kan välja mellan olika tidsperioder när du förlänger eller återaktiverar ditt Volvo On Call-abonnemang.

Volvo On Call PIN-kod

Uppdaterad 3/5/2020

Volvo On Call PIN-kod

För att använda Volvo On Call-relaterade tjänster behöver du en Volvo On Call PIN-kod.

Ny Volvo On Call PIN-kod

PIN-koden automatgenereras av Volvo On Call servicecenter eller av en auktoriserad VolvoåterförsäljarePå marknadstyp B kan endast en Volvoåterförsäljare generera en PIN-kod. Se Volvo On Call - Språk och länder för mer information om marknadstyp.. För information om hur du återställer din PIN-kod, se stycket 'Glömt eller vill byta Volvo On Call PIN-kod' nedan.

Använda Volvo On Call PIN-kod

Volvo On Call PIN-koden krävs av säkerhetsskäl vid följande tjänster:

• Skapa koppling mellan Volvo On Call-appen och din Volvo
  • Fjärrupplåsning av din bil via Volvo On Call servicecenter
  • Då du startar en spårning av stulen bil via Volvo On Call servicecenter
  • Då du skapar nya appanvändare till din bil
  • Då du avbryter ditt Volvo On Call-abonnemang via appen, t.ex. vid ett ägarbyte

Glömt eller vill byta Volvo On Call PIN-kod

Om du har glömt din Volvo On Call PIN-kod eller om du av någon annan anledning önskar byta din Volvo On Call PIN-kod (t.ex. om du har köpt en begagnad bil), kontakta din återförsäljare eller tryck på On Call-knappen för att beställa en ny PIN-kod som du får via e-mail och/eller smsPå marknadstyp B kan endast en Volvoåterförsäljare generera en PIN-kod. Se Volvo On Call - Språk och länder för mer information om marknadstyp..

Matat in fel Volvo On Call PIN-kod

Du kan uppge en felaktig Volvo On Call PIN-kod tio gånger i rad då du försöker komma åt tjänster i appen som kräver Volvo On Call PIN-kodsaktivering, innan ditt konto blir låst. För att kunna använda appen igen måste du begära en ny Volvo On Call PIN-kod och skapa om ditt konto genom att följa samma process som när du skapade ditt konto första gången, se Kom igång med Volvo On Call.

Skillnad mellan Volvo ID lösenord och Volvo On Call PIN-kod

Volvo ID lösenordet krävs när du loggar in i appen med ditt Volvo ID. Volvo On Call PIN-koden är den fyrsiffriga kod som du får via e-mail och/eller sms. Volvo On Call PIN-koden används vid ett flertal Volvo On Call-tjänster, se stycket 'Använda Volvo On Call PIN-kod' ovan. Volvo On Call PIN-koden bevisar att du är behörig användare av dessa tjänster.

Bilmodell/årsmodell

Bilar fr.o.m. årsmodell 2012 t.o.m. 2019Gäller bilar utrustade med Volvo On Call..

Utbudet av modeller, system och tjänster kan variera beroende på marknad.

För bilmodeller fr.o.m. årsmodell 2020, se onlinemanualen för respektive modell.

System

Volvo On Call

Denna artikel gäller

Bilmodell/årsmodell

Bilar fr.o.m. årsmodell 2012 t.o.m. 2019.

Utbudet av modeller, system och tjänster kan variera beroende på marknad.

För bilmodeller fr.o.m. årsmodell 2020, se onlinemanualen för respektive modell.

System

Volvo On Call