Telefonkompatibilitet med Svartvit eller svart/grön skärm

​Telefonkompatibilitet med Svartvit eller svart/grön skärm
Den här telefonen har visat bra resultat i våra tester
Ja
Nej
Inte testad
Delvis

Testresultat kan ändras vid uppdateringar

Många telefoner på marknaden har idag trådlös Bluetooth®-teknik, men alla fungerar inte med din Volvo. Alla mobiltelefoner du ser på den här webbsidan har testats av Volvo och resultatet för respektive testvillkor visas. Observera dock att denna lista endast är avsedd som information och inte utgör någon garanti från Volvo Personvagnar AB om telefonens anslutningsmöjligheter, prestanda eller funktioner. Programuppdateringar från Volvos, telefontillverkarens eller nätoperatörens sida kan ändra testresultaten. Ytterligare information om anslutningsmöjligheter med Bluetooth® i din bil kan du få av din Volvohandlare.

Tyvärr kunde vi inte hitta några telefoner som matchar dina sökkriterier.