Koppla ifrån Bluetooth®-enhet

När Bluetooth®-enheten är utom räckhåll från bilen kopplas den automatiskt ifrån.

När mobiltelefonen kopplats ifrån kan ett pågående samtal fortsätta med hjälp av mobiltelefonens inbyggda mikrofon och högtalare.

Handsfree-funktionen deaktiveras när motorn stängts av och dörren öppnas1.

Vill du avregistrera en Bluetooth®-enhet från bilen, se Ta bort Bluetooth®-enhet. Bilen kommer därefter inte söka efter enheten automatiskt.

1. 1 Endast Keyless Drive.