Komforttjänster med Volvo On Call*

Komforttjänster via telefon såsom fjärrstart av värmare* via sms eller kommunicera med bilen via mobilapp.

En mobilapplikation gör det möjligt för Volvo On Call-användare att hålla kontakt med sin parkerade bil via en iPhone, Windows Phone- eller Android-telefon. Mobilappen kan lokalisera bilen, fjärrlåsa bilen, fjärrstarta motorn, se information om bränslenivå och mycket annat. Läs mer om appen.

Bilar utrustade med bränsledriven motor- och kupévärmare i kombination med Volvo On Call erbjuder samma inställningsmöjligheter för värmaren som inne i bilen med hjälp av en vanlig mobiltelefon. Läs mer om fjärrstart av värmare via SMS.