Ochrana súkromia

11 Výsledky

Informačné oznámenie – Analýza údajov vozidla

Informačné oznámenie – Nákup služieb

Aby vám spoločnosť Volvo Car Corporation („Volvo", „my") mohla poskytnúť všetky funkcie týkajúce sa funkcie nákupu služieb, musíme spracovať určité údaje.

Informačné oznámenie - Volvo ID

Aby vám spoločnosť Volvo Car Corporation mohla poskytnúť všetky funkcie týkajúce sa Volvo ID, musíme spracovať určité údaje.

Zásady ochrany osobných údajov zákazníkov

Informačné oznámenie - Connected Safety

Aby vám spoločnosť Volvo Car Corporation („Volvo“, „my“, „nás“) mohla poskytnúť všetky funkcie týkajúce sa Connected Safety, musíme spracovať určité údaje.

Právne kontakty

Aktualizované 11/25/2019

Právne kontakty

Ak máte otázky týkajúce sa ochrany osobných údajov, súkromia alebo iných právnych problémov, použite príslušné kontaktné informácie uvedené nižšie.

Kontrolný subjekt

Volvo Car Corporation, švédska právnická osoba s registračným číslom 556074-3089 a so sídlom Assar Gabrielssons Väg, SE-405 31 Gothenburg, Švédsko, je najčastejšie kontrolórom osobných údajov zhromaždených a spracovaných spoločnosťou Volvo Cars„Volvo Cars“ znamená buď Volvo Car Corporation, jednu alebo viacero jednotiek v rámci skupiny Volvo Car group alebo celú skupinu Volvo Car group.. Pre špecifické informácie o kontrolórovi v súvislosti so spracovaním vašich osobných údajov odkazujeme na informačné oznámenie, ktoré vám bolo predložené v súvislosti s tým, že osobné údaje boli zhromaždené.

Ochrana osobných údajov a súkromia

Výkon vašich práv ako dotknutých osôb, napr. ak chcete získať informácie alebo prístup k osobným údajom, ktoré spoločnosť Volvo Cars spracúva, použite tento WEBOVÝ FORMULÁR (najprv vyberte svoju krajinu alebo región, potom otvorte a vyplňte webový formulár).

Miestny zástupca

Spoločnosť Volvo Cars nemá informácie o spracovaní vykonávanom nezávislými miestnymi zástupcami. Pre informácie o spracovaní vašich osobných údajov našimi nezávislými miestnymi zástupcami, vrátane priameho marketingu a iných právnych otázok, prosím kontaktujte:

T.O.P. AUTO Slovakia, a.s.

Autorizovaný importér osobných automobilov Volvo

BBC V, blok A

Plynárenská 7/A

821 09 Bratislava

Slovensko

Tel. + 421 2 205 11 205

E-mail: volvo@topautoslovakia.sk

Úradník zodpovedný za ochranu údajov

Úradníka na ochranu osobných údajov spoločnosti Volvo Cars môžete kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo poštou, ako je uvedené nižšie:

E-mail: globdpo[at]volvocars[.]com.

Poštová adresa: Volvo Car Corporation, pre: Úradník zodpovedný za ochranu údajov, Avd 50092 VAK, SE-405 31 Gothenburg, Švédsko.


Tento článok sa týka:


Pomohlo vám to?

Právne dokumenty a správa údajov

My, v spoločnosti Volvo Car Group vám chceme ponúknuť služby, vďaka ktorým budú vaše skúsenosti so značkou Volvo čo najbezpečnejšie, čo najjednoduchšie a čo najpohodlnejšie.

Informačné oznámenie – Všeobecná analýza údajov pre výskum a vývoj produktov a služieb

Informačné oznámenie – Hlasové správy

Aby vám spoločnosť Volvo Car Corporation („Volvo“, „my“) mohla poskytnúť všetky funkcie týkajúce sa hlasového zadávania SMS správ, musíme spracovať určité údaje.

Informačné oznámenie - Volvo On Call

Aby vám spoločnosť Volvo Car Corporation („Volvo“, „my“) mohla poskytnúť všetky funkcie týkajúce sa služby Volvo On Call, musíme spracovať určité údaje, vrátane osobných údajov.

Informačné oznámenie - Real-Time Traffic Information

Aby vám spoločnosť Volvo Car Corporation („Volvo“, „my“) mohla poskytnúť všetky funkcie týkajúce sa funkcie Real Time Traffic Information, musíme spracovať určité údaje.