BENİ HABERDAR EDİN

Volvo otomobiller ile ilgili en güncel haberler, kampanyalar ve avantajlar hakkında düzenli bilgi almak için bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz.

* Zorunlu Alan

Siz değil misiniz? Lütfen tıklayınız.
KVKK onayı için
Kişisel Verilerin korunması hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum ve Volvo Car Turkey tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) ilgili hükümlerine uygun olarak bilgime sunulan Aydınlatma Metni çerçevesinde, ürün ve hizmetlerin daha iyi bir şekilde sunulabilmesi adına pazarlama operasyonlarının yürütülmesi ve bu kapsamda her nevi bilgilendirme, tanıtım, reklam ve sair amaçlar dahilinde işlenmesi, kullanılması, saklanması ve Volvo Car Turkey iş ortakları ile paylaşılması amacıyla kişisel verilerimin işlenmesine, ilgili süreç kapsamında işlenme amacı ile sınırlı olmak üzere kullanılmasına, paylaşılmasına, gereken süre zarfında saklanmasına ve bu hususta tarafıma gerekli aydınlatmanın yapıldığına, Volvo Car Turkey Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni’ni okuyup anladığıma, Volvo Car Turkey’in kişisel verilerimi işlemesine, Yetkili Satıcı ağı ve hizmet ilişkisi içinde olduğu yurtiçi ve yurtdışındaki taraflara aktarmasına
Talebinizi gerçekleştirebilmemiz için e-posta ile iletişim izni seçeneğini onaylamanız gerekmektedir
İzinli pazarlama onayı
Volvo Car Turkey kişisel bilgilerinizi Bilgi Uyarısına uygun olarak saklayacak ve işleyecek.

Volvo Car Turkey ayrıca talebinizi işlemek ve takip etmek için kişisel bilgilerinizi Yetkili Satıcı ağı ile paylaşacak.

Bu talebi göndererek bilgilerinizin işlenmesine onay veriyorsunuz.