TEST SÜRÜŞÜ TALEBİ

Volvo modellerini test etmek için aşağıdaki formu doldurun, en kısa sürede size ulaşarak test sürüşünüzü organize edelim. 

* Zorunlu Alan

Model Seçin
  • S90
  • V90 Cross Country
  • XC90
  • XC60
  • XC40
Kişisel Bilgiler:
Siz değil misiniz? Lütfen tıklayınız.
İletişim Bilgileri:
Telefon numaranızı başında 0 olacak şekilde 11 haneli olarak girmeniz ve bu alanlardan en az birini doldurmanız zorunludur.
KVKK onayı için
Kişisel Verilerin korunması hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum ve Volvo Car Turkey tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) ilgili hükümlerine uygun olarak bilgime sunulan Aydınlatma Metni çerçevesinde, ürün ve hizmetlerin daha iyi bir şekilde sunulabilmesi adına pazarlama operasyonlarının yürütülmesi ve bu kapsamda her nevi bilgilendirme, tanıtım, reklam ve sair amaçlar dahilinde işlenmesi, kullanılması, saklanması ve Volvo Car Turkey iş ortakları ile paylaşılması amacıyla kişisel verilerimin işlenmesine, ilgili süreç kapsamında işlenme amacı ile sınırlı olmak üzere kullanılmasına, paylaşılmasına, gereken süre zarfında saklanmasına ve bu hususta tarafıma gerekli aydınlatmanın yapıldığına, Volvo Car Turkey Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni’ni okuyup anladığıma, Volvo Car Turkey’in kişisel verilerimi işlemesine, Yetkili Satıcı ağı ve hizmet ilişkisi içinde olduğu yurtiçi ve yurtdışındaki taraflara aktarmasına
İzinli pazarlama onayı
Volvo Car Turkey kişisel bilgilerinizi Bilgi Uyarısına uygun olarak saklayacak ve işleyecek.

Volvo Car Turkey ayrıca talebinizi işlemek ve takip etmek için kişisel bilgilerinizi seçtiğiniz Yetkili Satıcı ile paylaşacak.

Aşağıdaki iletişim kanallarından birini seçerek, Volvo Car Turkey'den seçilen kanallardan bana gönderilecek gelecekteki haberleri ve teklifleri almak üzere kişisel bilgilerimin işlenmesine onay veriyorum.



Bu talebi göndererek bilgilerinizin işlenmesine onay veriyorsunuz.