Допомога при паркуванні

Камера паркомату - налаштування

Оновлено 7/23/2018

Камера для паркування є допоміжною системою, яка вмикається під час ввімкнення задньої передачі.

Вмикайте вимкнену камеру

Якщо функцію камери при ввімкненні задньої передачі відключено, її можна ввімкнути наступним чином:

  • Натисніть CAM - на екрані відображається поточний огляд камери.

Зміна налаштувань

За замовчуванням камера вмикається при ввімкненні задньої передачі.

Налаштування камери допомоги при паркуванні можна змінити, коли зображення з камери виведено на екран:

  1. Натисніть OK/MENU, коли відображається зображення з камери - на екранвиводиться меню з різними опціями.
  2. Повертайте TUNE, доки не дійдете до бажаної опції.
  3. Виділіть опцію, натискаючи OK/MENU один раз і поверніться назад за допомогою EXIT.

Буксирний брус

Камеру можна успішно використовувати також під час навішування причепа. Умовна напрямна лінія прогнозної "траєкторії" буксирного бруса в напрямку причепа може відображуватися на екрані - таким саме чином, що і "колії коліс".

Можна вибрати відображення "колій коліс" або ж траєкторію буксирного бруса. Одночасне відображення обох опцій неможливе.

  1. Натисніть OK/MENU коли на екрані відображається зображення з камери.
  2. Повертайте опцію Tow bar trajectory guide line за допомогою TUNE.
  3. Виділіть опцію, натискаючи OK/MENU один раз і поверніться назад за допомогою EXIT.

Масштаб

Якщо необхідне точне маневрування, ділянку буксирного бруса можна збільшити:

  • Натисніть CAM або повертайте TUNE- повторне натискання повертає звичайний екран.

Якщо у наявності є більше опцій, вони почергово виводяться на екран - натискайте/повертайте регулятор, доки на екран не буде виведене бажане зображення камери.

Автоматичне масштабування

На авто з функцією допомоги при паркуванні і буксирним брусом, функція Automatic zoom також доступна як опція в меню камери. Коли ця опція вибрана, камера автоматично збільшує зображення буксирного бруса, коли авто наближується до об'єкта/причепа.

Див. інструкції щодо ввімкнення цієї опції у попередньому розділі "Змінити налаштування".


Це допомогло?