Налаштування

Умови й положення користувача та спільний доступ до даних

Оновлено 11/10/2020

Умови й положення користувача та спільний доступ до даних

Під час першого використання певних сервісів або додатків на екран може виводитися спливне віконце із заголовками Правила и условия та Передача информации.

Метою є поінформувати користувача про умови та положення використання сервісів Volvo, а також про політику спільного використання даних. Приймаючи умови спільного використання даних, користувач погоджується з тим, що певна інформація буде відправлятися з автомобіля. Це робиться для того, щоб певні послуги та додатки працювали з повним набором функцій.

Функція обміну даними для онлайн-послуг та додатків вимкнена за замовчуваннямЦе не стосується Volvo On Call *.. Обмін даними необхідно ввімкнути, для користування певними онлайн-послугами та додатками в автомобілі. Обмін даними можна налаштувати в меню налаштувань центрального дисплея або ж під час запуску послуг чи додатків на центральному дисплеї.

Приватність і обмін даними

В оновленні програмного забезпечення, випущеному в листопаді 2017 року, було впроваджено налаштування приватності та обміну даними для онлайн-послуг та завантажених додатків. Налаштування можна знайти в Конфиденциальность и информация в меню налаштувань на центральному дисплеї авто.

Тут ви можете обирати онлайн-послуги, яким буде дозволено здійснювати обмін даними. Тут також можна вимикати обмін даними для завантажених додатків. Зауважте, що послуги та додатки не можна використовувати за призначенням, якщо спільний доступ до даних вимкнений.

Після відновлення заводських налаштувань, наприклад, під час візиту до автомайстерні або ж оновлення ПЗ, налаштування обміну даними можуть повернутися до стандартних налаштувань за замовчуванням. У цьому випадку ви можете повторно ввімкнути обмін даними для онлайн-послуг та завантажених додатків.

Примітка

Налаштування конфіденційності та спільного доступу до даних є унікальними для кожного профілю водія.


Це допомогло?