Налаштування

Увімкнення та вимкнення спільного доступу до даних

Оновлено 11/10/2020

Увімкнення та вимкнення спільного доступу до даних

Спільний доступ до даних для необхідних послуг та додатків можна налаштувати в меню налаштувань на центральному дисплеї.

Торкніться Настройки на сторінці верхньої панелі центрального дисплея.

Натисніть кнопку СистемаКонфиденциальность и информация.

Оберіть увімкнення або вимкнення спільного доступу до даних для окремих послуг або ж для усіх додатків.

Якщо функція спільного доступу до даних не була ввімкнена для онлайн-послуги або завантажених додатків, це можна зробити, коли відповідна послуга чи додаток запускається на центральному дисплеї. Якщо послуга запускається вперше, або ж, наприклад, після відновлення заводських налаштувань чи певних оновлень програмного забезпечення необхідно підтвердити свою згоду з умовами та положеннями надання онлайн-послуг Volvo. Зауважте, що функція спільного доступу до даних буде також працювати і для інших послуг чи додатків, для яких такий обмін даними вже було схвалено.

Примітка

Після візиту до автомайстерні Volvo вам може знадобитися знову ввімкнути спільний доступ до даних для роботи онлайн-сервісів та додатків.


Це допомогло?