Volvo On Call FAQ

TÄRKEÄ TIEDOTUS VOLVO ON CALL SOVELLUKSEN KÄYTTÄJILLE

Vanha sovellusversio lakkaa toimimasta 13.5.2014. Jos käytössäsi on sovellus, joka on ladattu ennen joulukuuta 2013, sinun tulee ladata ja asentaa sovelluskaupasta tuorein sovellusversio jotta voit jatkaa Volvo On Call mobiilipalveluiden käyttöä. Huomaa että uusi versio ei toimi iOS5:ssa. Jos sinulla ei ole Volvo ID:tä, sinun on päivitettävä tilisi Volvo ID:hen valitsemalla sovelluksen kirjautumisnäytössä Päivitä Volvo ID:hen ja noudattamalla ohjeita. Kirjaudu sisään uuteen Volvo On Call –sovellusversioon Volvo ID:lläsi.

Rajaa aiheittain: