Suport personalizatObțineți informații relevante pentru mașina dvs.

Restricționarea accesului la un profil

Puteți restricționa accesul la un profil prin adăugarea unei blocări a profilului. Când blocarea profilului este activă, veți avea nevoie de un cod PIN, de un model sau de o parolă pentru a debloca profilul.

  1. Apăsați simbolul mașinii din bara inferioară, apoi apăsați numele profilului.
  2. Accesați Acces și confidențialitate→Activați blocarea profilului.
  3. Apăsați Activare.
  4. Selectați tipul de blocare preferat și urmați instrucțiunile din afișaj.

În cazul în care doriți să modificați blocarea profilului, apăsați Editare.


Informațiile ți-au fost de ajutor?