Google Local Search

Използвайки приложението Google Local Search1, можете да търсите ресторанти, хотели и бензиностанции и много други по маршрута си директно в централния дисплей на Volvo.

Функции в Google Local Search

Google Local Search е безплатна услуга. Не е необходимо да се регистрирате, за да имате достъп до онлайн базата данни. Имате нужда обаче от интернет връзка, за да можете да използвате услугата2.

Използвайки приложението Google Local Search, можете, наред с други неща, да търсите местоположения, ресторанти, хотели и други по маршрута и в близост до Вашата крайна цел.

В Google Local Search можете да видите информация за резултати от различни търсения, като адреси, разстояния, работно време и телефонни номера. Приложението включва възможността да се обадите на фирма директно от автомобила и можете да получите упътвания до крайна цел, като изпратите адрес до Sensus Navigation

В Google Local Search можете да четете, а в някои случаи да слушате, мнения и да видите потребителски оценки за ресторанти, хотели и други. Можете също да преглеждате и разглеждате изображения, свързани с резултатите от търсенето, и имате достъп до снимки от Google Street View, което може да улесни намирането на Вашия път до желаното местоположение или бизнес.

Управление

Google Local Search може да се използва, докато шофирате.

Съвети за използване на Google Local Search

Ако имате проблеми с Google Local Search, уверете се, че имате интернет връзка и добра сила на сигнала.

  1. 1 Наличността може да варира в зависимост от пазара.
  2. 2 Данните се прехвърлят (пренос на данни), когато се използва интернет, и това може да доведе до разходи.