Auton ja Volvo On Call* -sovelluksen välisen yhteyden poistaminen

Volvo ID on henkilökohtainen eikä sitä tarvitse muuttaa eikä poistaa, jos myytte autonne. Teidän pitää kuitenkin peruuttaa omistajuus ja yhteys Volvo On Call -sovelluksen ja auton välillä sekä poistaa kaikki henkilökohtainen käyttäjädata autosta.

Auton ja Volvo On Call-sovelluksen välisen yhteyden poistaminen edellyttää kirjautumista sovellukseen. Jos ette pääse sovellukseen, ottakaa yhteys Volvo-jälleenmyyjäänne ja kertokaa, että haluatte myydä autonne.

Voitte lopettaa omistajuutenne kohdassa Yhdistetyt autot välilehdellä Px-2037-VOC app icon Profile. Valitkaa kyseinen auto ja peruuttakaa omistajuus noudattamalla sovelluksessa annettuja ohjeita.

Kun omistajuus lopetetaan, käyttöhistoriikki, ajopäiväkirja ja muut käyttäjätilit poistetaan. Ottakaa yhteyttä Volvo-jälleenmyyjäänne, jos haluatte poistaa yhteystietonne heidän järjestelmästään.

Jos mahdollista, kertokaa ostajalle, että hänen tulee ottaa yhteys valtuutettuun Volvo-jälleenmyyjään Volvo On Call -toiminnon aktivoimiseksi uudelleen ja yhteystietojensa antamiseksi. Volvo On Call-toiminto on aktiivinen, kunnes tilaus päättyy.