Huoltoilmoitukset Volvo On Call* -sovelluksessa

Volvo On Call-sovelluksessa voitte nähdä autonne tilan ja huoltoilmoitukset. Ne voivat kertoa tarkistettavista tai kunnostettavista kohteista.

Huoltoilmoitusten katsominen Volvo On Call -sovelluksessa

Löydätte auton tilatiedon ja huoltoilmoitukset välilehdeltä Px-2037-VOC app icon Car.

Huoltoilmoitukset

Volvo On Call -sovelluksessa on erilaisia huoltoa koskevia ilmoituksia.

• Vihreä merkki tarkoittaa, että komponentin tila on hyväksytty.
  • Keltainen ilmoitus kertoo, että komponentti vaatii pian tarkistusta tai toimenpiteitä.
  • Punainen ilmoitus tarkoittaa, että toimenpiteitä tarvitaan ensi tilassa.

Yhdessä huoltoilmoitusten kanssa voidaan näyttää linkki käyttöoppaaseen. Napsauttakaa linkkiä saadaksenne lisätietoja autonne ylläpidosta. Kohdassa Huolto voidaan myös näyttää linkki kalenteriinne.

Katsokaa eri huoltoilmoituksia koskevat tarkemmat ohjeet auton käyttöoppaasta tai ottakaa yhteys Volvo-jälleenmyyjäänne.

Tila tuntematon

P5-1846-Maintenance message status unknown

Jos Volvo On Call -sovelluksessa näytetään jonkin komponentin kohdalla kysymysmerkki, se tarkoittaa sitä, että tilaa ei voida jostain syystä näyttää. Tämä voi johtua esim. internet-yhteyden puuttumisesta tai siitä, että sovellus ei jostain muusta syystä voi lukea arvoa.

Huomio

Jos huomaatte sovelluksessa kysymysmerkin, tarkistakaa, onko auton kuljettajan näytössä huoltoilmoitus tai muuta tietoa.