Volvo ID antaa käyttöönne laajan valikoiman Volvo-palveluita1 verkossa.

Volvo ID voidaan luoda autosta osoitteessa volvocars.com tai Volvo On Call -sovelluksella2. Tietyt toiminnot ja palvelut edellyttävät, että auto on rekisteröity henkilökohtaiseen Volvo ID -tunnukseen. Kun Volvo ID -tunnus myös rekisteröidään autoon, saadaan pääsy laajaan valikoimaan Volvo-palveluita, jotka ovat käytettävissä autosta.

Esimerkkejä palveluista:

• Volvo On Call* - Volvo ID -tunnistetta käytetään kirjauduttaessa Volvo On Call -sovellukseen.
  • Lähettäminen autoon - Mahdollisuus lähettää osoite internetissä olevasta karttapalvelusta suoraan autoon.
  • Huollon ja korjauksen varaaminen - Rekisteröikää haluamanne korjaamo/jälleenmyyjä osoitteessa volvocars.com, jolloin voitte varata huollon suoraan autosta.

Volvo ID-tunnuksen edut

• Yksi käyttäjänimi ja tunnussana online-palveluun pääsemiseksi, ts. vain yksi käyttäjänimi ja yksi tunnussana muistettavana.
  • Jos palvelun (esim. Volvo On Call) käyttäjänimeä/tunnussanaa muutetaan, se muuttuu automaattisesti myös muille palveluille.
  1. 1 Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella ajan myötä sekä varustetasosta ja markkina-alueesta riippuen.
  2. * Valinnais-/lisävaruste.
  3. 2 Teille, jolla on Volvo On Call*.