TV:n*1 käyttäminen

TV käynnistetään sovellusnäkymästä. Painakaa sovellusta TV ja valitkaa kanava.

TV hakee automaattisesti kanavat, joiden vastaanotto on paras.

Näkyvien kanavien luettelon muuttaminen

Painakaa painiketta Kirjasto
Valitkaa toisto vaihtoehdoista TV-kanavat tai Suosikit.
Valitkaa haluamanne kanava.

Valitun luettelon kanavien muuttaminen

Painakaa P5-1717-Rewind symbol tai P5-1717-Fast forward symbol keskinäytön alla tai ohjauspyörän painikesarjassa.
Siirto tapahtuu yhdellä portaalla valitussa soittoluettelossa

Myös vaihto voi tapahtua keskinäytön kautta.

Suosikit

TV-kanava voidaan tallentaa suosikiksi:
Painakaa P5–1507–Phone-Favorite star kanavan lisäämiseksi suosikkiluetteloon tai poistamiseksi siitä.

TV-opas

Käytettävissä on ohjelmaopas, jossa on tietoa TV-ohjelmista 48 tuntia eteenpäin.
Näyttäkää tietoa TV-ohjelmasta painamalla Opas.

Huomio

Jos auto siirretään maan sisällä esimerkiksi kaupungista toiseen, Suosikit eivät ole välttämättä käytettävissä, koska taajuudet ovat voineet muuttua.

Huomio

Järjestelmä voi näyttää TV-lähetyksiä vain maissa, joiden lähetykset on pakattu MPEG-2- tai MPEG-4-muotoon ja joissa noudatetaan DVB-T/T2-standardia. Järjestelmä ei tue analogisia lähetyksiä.
  1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Koskee tiettyjä markkina-alueita.