Auton lukitseminen ja lukituksen avaaminen Volvo On Call* -sovelluksella

Voitte nähdä auton nykyisen lukitustilan Volvo On Call -sovelluksessa ja voitte sekä lukita auton että avata sen lukituksen etäältä.

Lukitseminen

Siirtykää välilehteen Koti.
Valitkaa Ovet ja lukot.
Auton nykyinen lukitustila näytetään.
Valitkaa Lukitseminen.
Auton ovet lukitaan.

Kun lukitsette auton, varashälytin aktivoituu. Huomatkaa, että turvallisuussyistä on edelleen mahdollista avata auto sisäpuolelta.

Lukituksen avaaminen

Siirtykää välilehteen Koti.
Valitkaa Ovet ja lukot.
Auton nykyinen lukitustila näytetään.
Valitkaa Avaa lukitus.
Tunnistautukaa sitten käyttämällä puhelimenne lukituksen avausmenettelyä, esim. PIN-koodia, salasanaa, kuviota, TouchID:tä tai FaceID:tä.
Saatuanne kuittauksen Volvo On Call -sovelluksesta avatkaa auton lukitus painamalla kerran kevyesti tavaratilan luukun kahvan alla olevaa kumipäällysteistä painelevyä.
Nyt auton ovet voidaan avata.

Lukitustila

Auton lukitustila näkyy sekä sovelluksen aloitussivulla että valikkovalinnassa Ovet ja lukot. Jos näytetään virheellinen lukitustila, siirtykää kohtaan Ovet ja lukot ja odottakaa 15-20 sekuntia.

Viestit

Voitte saada puhelimeenne ilmoituksia mm. auton lukitustilasta.