Automaattisen nopeudenrajoittimen aktivointi/deaktivointi

Toiminto Automaattinen nopeudenrajoitin (Automatic Speed Limiter - ASL) voidaan aktivoida ja deaktivoida Nopeudenrajoittimen (Speed Limiter - SL) lisäksi.
P5-1646-Knapp Automatisk fartbegränsare

Toiminto aktivoidaan/deaktivoidaan keskinäytön toimintonäkymässä.

Automaattisen nopeudenrajoittimen aktivointi

Painakaa painiketta Nopeusrajoituskilpi -avustin toimintonäkymässä.
ASL asetetaan valmiustilaan, painike näyttää vihreän osoituksen ja kuljettajan näyttö esittää merkkisymbolin nopeusmittarin keskiössä.
Painakaa ohjauspyörän painiketta P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V.
ASL aktivoituu auton ko. nopeudella.

Automaattisen nopeudenrajoittimen deaktivointi

Painakaa painiketta Nopeusrajoitusavustus toimintonäkymässä.
ASL suljetaan ja painikkeen merkkivalo muuttuu HARMAAKSI – SL aktivoidaan sen sijaan.

Varoitus

Auto ei enää noudata merkin mukaista enimmäisnopeutta vaihdon ASL - SL jälkeen - se noudattaa vain muistiin tallennettua enimmäisnopeutta.