Radiosuosikkien asettaminen

Radiokanava voidaan lisätä Radiosuosikit-sovellukseen sekä taajuusalueen (esim. FM) suosikkiluetteloon. Alla ovat ohjeet suosikkien lisäämistä ja poistamista varten.

Radiosuosikit

P5–1507–App-Radio favorites

Radiosuosikit näyttävät kaikille radiotaajuuksille tallennetut suosikit.

Avatkaa sovellus Radiosuosikit sovellusnäkymästä.
Painakaa haluamaanne radioasemaa luettelossa sen kuuntelemiseksi.

Radiosuosikkien lisääminen ja poistaminen

Painakaa P5–1507–Phone-Favorite star radiokanavan lisäämiseksi radion aaltoalueen suosikkiluetteloon ja Radiosuosikkeihin tai poistamiseksi niistä.

Kun suosikki tallennetaan asemaluettelosta, radio hakee automaattisesti parasta taajuutta. Mutta jos suosikki tallennetaan manuaalisesta asemanhausta, radio ei vaihda automaattisesti taajuutta, kun vastaanotto heikkenee.

Poistettaessa suosikki se poistetaan myös ko. radion aaltoalueen suosikkiluettelosta.