Volvo On Call -sovellus tarjoaa mukavuutta ja hallintaa

Volvo On Call -käyttäjällä on suora yhteys autoonsa Volvo On Call -sovelluksen kautta1.

Käyttäjä voi esimerkiksi tarkistaa, onko polttimoita vaihdettava tai huuhtelunestettä lisättävä. Auto voidaan lukita ja sen lukitus avata, polttoainemäärä tarkistaa ja lähin huoltoasema näyttää. Myös esi-ilmastointi voidaan asettaa ja käynnistää auton pysäköinti-ilmastoinnin tai auton etäkäynnistyksen (ERS2) kautta.

Volvo On Call -sovellusta päivitetään jatkuvasti. Ajantasaiset tiedot eri automalleihin saatavina olevista toiminnoista löytyvät osoitteesta volvocars.com/intl/support.

Volvo On Call-sovellus iOS- ja Android-järjestelmille. Voitte ladata sen ilmaiseksi Applen App Store -kaupasta tai Google Play -kaupasta.

1. 1 Edellyttäen, että sekä auto että mobiililaite on yhdistetty internetiin mobiiliyhteydellä tai muulla tavalla.
  2. 2 Engine Remote Start on saatavana tietyillä markkina-alueilla ja tiettyihin malleihin.