Kuljettajan näytön asetukset

Muuttakaa näyttötilaa tai asettakaa, mitä kuljettajan näytössä tulee näyttää.

Sovellusvalikko

P5P6-21w04-mid-iCup-Driver display app menu

P5P6-2037-iCup-App menu trip symbol – Tiedot muun muassa välimatkamittarista ja matkamittarista.

Sovellusvalikon käsittely

P6-2037-XC40BEV-Right steering wheel switch
  1. P5-Icon red circle 1Valikon sulkeminen/näyttötilan muuttaminen
  2. P5-Icon red circle 2Vasen/oikea
  3. P5-Icon red circle 3Ylös/alas
  4. P5-Icon red circle 4Valikon avaaminen/vahvistaminen

Sovellusvalikko sulkeutuu hetken käyttämättömyyden jälkeen tai tietyillä valinnoilla.

Näyttötilat

Kuljettajan näytössä on kaksi eri näyttötilaa, joita muutetaan ohjauspyörän oikealla puolella olevalla P5P6-2037-Display mode button-painikkeella.

• Calm – kuljettajan näytön keskiosa on tyhjä.
  • Navigation* – kartta näkyy koko kuljettajan näytössä.

Keskinäytön asetukset

Kuljettajan näytön asetukset tehdään keskinäytössä.
Painakaa painiketta iCup-2037-Settings symbol.
Valitkaa Asetukset.
Muuttakaa haluamanne asetukset.

Asetukset ovat henkilökohtaisia ja ne tallennetaan aktiiviseen käyttäjäprofiiliin.