Tiedonsiirto auton ja korjaamon välillä Wi-Fi-yhteyden kautta

Volvon teknisillä palveluilla on oma Wi-Fi-lähiverkkonsa, jonka kautta tietoa voidaan välittää auton ja korjaamon välillä. Auto yhdistetään avaimen painikkeiden avulla, joten on tärkeää ottaa korjaamokäynnille mukaan painikkeellinen avain.

Korjaamokäynnin yhteydessä huoltoteknikko voi suorittaa vianetsinnän ja päivittää ohjelmiston verkon välityksellä.

Yhdistäminen avaimella

Auto yhdistää itsensä korjaamon verkkoon, kun avaimen lukituspainiketta painetaan kolme kertaa. Siksi on tärkeää ottaa painikkeellinen avain mukaan korjaamokäynnille. Yhdistämisen tekee tavallisesti huoltoteknikko.

Kun auto on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, näkyy symboli P5–1507–Symbol in status bar–Wi-Fi connected keskinäytössä.

Avaimella ei voi yhdistää muihin Wi-Fi-verkkoihin.

Varoitus

Autoa ei saa ajaa, kun se on kytkettynä korjaamon verkkoon ja järjestelmiin.