Ilmastoinnin etäkäynnistys Volvo Cars -sovelluksella*

Jos autossa on ilmastointipaketti*, voitte käynnistää ilmastointilaitteen heti tai antaa ajankohdan, jolloin autoa aiotaan käyttää.1 Jälkimmäisessä tapauksessa ilmastointilaite käynnistyy automaattisesti matkustamon lämmittämiseksi ennen liikkeellelähtöä.

Ilmastoinnin suorakäynnistys

Siirtykää Px-2037-VOC app icon Home -välilehdelle ja painakaa Px-2417-VC app climate icon.
Painakaa painiketta Käynnistä.
Ilmastointilaite käynnistyy ja käy 30 minuuttia.

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa on myös mahdollisuus etäkäynnistää auto, jolloin mukava lämpötila saavutetaan nopeammin. Lukekaa auton etäkäynnistyksestä erillisestä kappaleesta.

Ajastimen asettaminen ilmastointia varten

Ajastin voidaan asettaa siten, että ilmastointilaite käynnistyy automaattisesti ja lämmittää matkustamon ennen liikkeellelähtöä. Voitte käyttää 8:aa eri ajastinta. Kukin ajastin voidaan asettaa valitsemalla kellonaika ja viikonpäivä ja se, halutaanko asetus toistaa viikoittain.

Ajastin asetetaan Px-2417-VC app climate icon välilehdeltä Px-2037-VOC app icon Home.

Muut ilmastointiasetukset

Kuljettajan istuimen, matkustajan istuimen ja ohjauspyörän lämmitys2 aktivoidaan automaattisesti kylmällä säällä.

1. * Valinnais-/lisävaruste.
  2. 1 Koskee tiettyjä markkina-alueita.
  3. 2 Koskee autoja, joissa on ohjauspyörän lämmitys.